Kadına Kalkan Eller Kırılsın", "İstanbul Sözleşmesi Yaşatır" ve "Yaşasın Kadın Dayanışması" sloganlarıyla bir araya gelen grup, şiddetin sistematik olduğuna vurgu yaparak somut politikaların ve çözümlerin hayata geçirilmesini talep etti.

Kadın Platformu Akhisar'da Şiddet Karşısında Birlik Mesajı Verdi (4)

Basın açıklamasını Kadın Platformu adına Cevriye Emre okudu ve İstanbul’da yaşanan son kadın cinayetleri ile Manisa’da erkek şiddeti sonucu hayatını kaybeden Pelin Karaca’nın acısının hala taze olduğunu belirtti. Kadınlar, devletin ve tüm yetkililerin, şiddetle mücadelede daha etkin adımlar atmasını istedi.

Bahadır Yenişehirlioğlu kitap fuarında protesto edildi Bahadır Yenişehirlioğlu kitap fuarında protesto edildi

Kadın Platformu Akhisar'da Şiddet Karşısında Birlik Mesajı Verdi (1)

Akhisar Belediyesi Sinema Salonu önünde saat 14.00’te Kadın Platformu basın açıklaması yaptı. “Kadına Kalkan Eller Kırılsın”, “İstanbul Sözleşmesi Yaşatır”,  “Yaşasın Kadın Dayanışması”, “Gülşah Durbay Yalnız Değildir”, “Kurtuluş Yok, Tek başına, Ya Hep Beraber, Ya da Hiç” sloganları altında basın açıklaması Kadın Platformu adına Cevriye Emre okudu.

Kadın Platformu Akhisar'da Şiddet Karşısında Birlik Mesajı Verdi (3)Kadın Platformu Akhisar'da Şiddet Karşısında Birlik Mesajı Verdi (2)

Muhabir: Pınar Gezici