Amerika Birleşik Devletleri uzun süredir dünyanın süper gücü konumunda. Ülkede yaşanan en küçük olayın bile etkisi tüm dünyada hissediliyor. Geçtiğimiz günlerde Donald Trump miting sırasında suikast girişimine maruz kalmış fakat son anda kurtulmuştu.

Trump'ın en büyük rakibi Biden ise yıllardır yaşlılığının getirdiği zorluklar ile hayatını idame ettiriyor. Özellikle geçen gün bir toplantıda eşi diye başka bir kadının elini tutması Biden tarafında bardağı taşıran son damla oldu.

Sigaraya zam geldi! Sigaraya zam geldi!

Biden dün akşam yaptığı açıklama ile adaylıktan çekildiğini ve yerine Kamala Harris'in aday olacağını söyledi. Bu andan itibaren tüm dünyada en çok merak edilen kişi Kamala Harris oldu.

Bizde Manisa Aktif Haber olarak sizler için Kamala Harris kimdir, aslen nereli, Türk mü, Müslüman mı, evli mi, çocuğu var mı gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız. Keyifli okumalar...

Kamala Harris Aslen Nereli Kamala Harris Türk Mü Müslüman Mı Evli Mi Çocuğu Var Mı

Kamala Harris Türk mü Müslüman mı?

Kamala Harris ABD başkan adaylığını açıkladıktan sonra kendisi hakkında en çok sorulan soru Türk mü, Müslüman mı sorusu oldu. Kamala Harris Afro Amerikan yani Afrika kökenli Amerikalı olduğu için bu sorular daha fazla soruluyordu.

Kamala Harris'in Türklükle herhangi bir bağlantısı olduğuna dair bir bilgi yok. Kendisinin de hayatının hiçbir evresinde böyle bir açıklaması olmadı. Bir diğer soruda Kamala Harris Müslüman mı sorusu.

Bu soruya yanıt vermek için Harris'in İnstagram sayfasını incelediğimiz LGBT'ye destek verdiğini görmekteyiz. Harris'in babası Hristiyan, annedi Hindu kendisine Hristiyanlık inancı ile büyümüş birisi.

Bu da Harris'in Müslüman olmadığına işaret ediyor. Kamala Harris hakkındaki bir diğer önemli soruda aslen nereli olduğu yönünde gelin birde ona cevap vermeye çalışalım.

Kamala Harris Türk Mü Müslüman Mı

Kamala Harris aslen nereli? Kaç yaşında?

Kamala Harris Afro Amerikan olması sebebiyle hakkında en çok sorulan sorulardan birisi de Harris aslen nereli sorusu oluyor. Kamala Harris'in babaı Jamaikalı annesi ise Hintli bir kadın. Bu nedenle Harris'in kökenlerinin bir tarafı Afrika'ya diğer tarafı ise Asya'ya dayanıyor. Bu da onu bir hayli dikkat çeken bir başkan adayı yapıyor.

Kamala Harris Ekim ayının 20. gününde 1964 senesinde Amerika'nın önemli kentlerinden biri olan Californiya'da dünyaya gelmiş bir siyasetçi. Harris 1964 yılında doğması sebebiyle şuan tam olarak 60 yaşında.

Kamala Harris Aslen Nereli Kaç Yaşında

Kamala Harris evli mi çocuğu var mı?

Kamala Harris'in aile hayatı da merak ediliyor. Kendisi 2014 yılından beri avukat olan Douglas Emhoff ile evlidir. Harris'de avukat olduğu için çiftin çok fazla ortak noktası var diyebiliriz.

Kamala Harris'in çocuğu var mı sorusu da çok fazla sorulan sorular arasında yer alıyor. Harris'in eşi Douglas Emhoff'un önceki evliliğinden 2 çocuğu var ve Harris onlara annelik yapıyor.

Kamala Harris Evli Mi Çocuğu Var Mı

Editör: Abdullah Akar