Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Pekmezli Mahallesi'nde meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre 4 temmuzda 33 yaşındaki Fatuk Soywyiğit ve eşi T.S'ye şiddet uyguladığı iddia ediliyor. Bu nedenden dolayı T.S, babasının evinde kalmaya başlamıştı. 

kardeşine kötü davranan eniştesini öldürdü-1

Traktör kasasının altında kalan kişi can verdi Traktör kasasının altında kalan kişi can verdi

“İstanbul'dan tatile geldi, enişte katili oldu”

İstanbul'dan Adana'ya tatile gelen Mehmet Kuş, kız kardeşine kötü davrandığı için eniştesi Faruk Soyyiğit'le konuşmak istedi. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüşütü. Çıkan kavgada Mehmet Kuş, eniştesini tabancayla vurup kaçtı. 

Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kanlar içerisinde yere yığılan Faruk Soyyiğit'e yaptığı ilk müdahalenin ardından hayatını kaybettiği belirtildi. 

kardeşine kötü davranan eniştesini öldürdü

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, devam eden bir cinayet soruşturması kapsamında şüpheli Mehmet Kuş'un Ziyapaşa Mahallesi'nde bir ikamette saklandığını tespit etti. Hemen harekete geçen ekipler, operasyonla Kuş'u yakaladı.

Emniyete götürülen Kuş, ifadesinde,” Ablama kötü davranıyordu, konuşmak için buluşmuştuk. Kavga çıkınca olan oldu, pişmanım” dediği öne sürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Kuş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: iHA