Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Gebece Mahallesi'nde yaşanan kazada, ailenin yakınları, bir süredir Ramazan ve Emine Acar çiftine ulaşamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bölgede yapılan arama çalışmaları sonucunda çiftin kullandığı araç, Gebece-Mahrumçalı yolu üzerinde eski değirmen mevkiinde uçurumda bulundu.

A W242807 06

Kazaya ilk müdahale eden köylüler ve jandarma ekipleri, bölgenin sarp kayalık olması nedeniyle araca güçlükle ulaşabildi. Yapılan incelemelerde araç sürücüsü Ramazan Acar ve eşi Emine Acar'ın hayatını kaybettiği teyit edildi.

A W242807 01

Olay yerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, Olay Yeri İnceleme, Trafik, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye, jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri, hazırlanan bir düzenekle yaşlı çiftin cansız bedenlerini kayalıklardan yola çıkardı.

A W242807 08

Çöplükte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu Çöplükte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Gebece Muhtarı Hasan Topaca, bu yolda her yıl 3-5 tane ölümcül kaza yaşandığını ve acilen bu yolun uçurum tarafına korkuluk yapılmasını talep etti.

Kaynak: İHA