Dünya çapında birçok müzik grubu bulunmaktadır. Son senelerde özellikle Koreli müzik grupları daha çok öne çıkmakta ve daha çok hayran kitlesine ulaşmaktadır. Yeni çıkan gruplardan biri de Katseye olmuştur.

Karma bir grup olan Katseye yeni olması ve Netflix’in haklarında bir belgesel yapması ile popülerleşmiştir. Okuyucular Katseye hakkında çeşitli konuları araştırmaktadır. Özellikle Katseye grubu üyeleri merak konusu olmuştur.

Biz de sizler için Katseye’ı araştırdık. İşte detaylar...

Katseye Grubu Uyeleri

Katseye Grubu Üyeleri

Güney Koreli ve Amerikalı karma kız grubu olarak 28 Haziran’da çıkışını yapmıştır. Netflix Pop Star Akademisi Katseye’ın çıkışında önemli bir yere sahiptir. Hybe Corporation ve Geffen Records arasındaki işbirliği ile ortaya çıkan grubun altı üyesi vardır.

Katseye grubu üyeleri aşağıdaki gibidir:

  • Mannon Bannerman (İsviçreli)
  • Sophia Laforteza (Filipinli)
  • Daniela Avanzini (Amerikalı)
  • Lara Raj (Amerikalı)
  • Megan Skiendiel (Amerikalı)
  • Jeong Yoon-chae (Güney Koreli)

Gelin grup üyelerini yakından tanıyalım...

Katseye Grubu Uyeleri Mannon Bannerman

Mannon Bannerman Kimdir?

Katseye grubu üyeleri arasındaki ilk isim olan Mannon 26 Haziran 2002 tarihinde İsviçre’nin Zürih kentinde doğmuştur. Babası Ganalı annesi ise İtalyan kökenlidir. Takma adı Manz olan Mannon Bannerman İngilizce, İsviçre Almancası ve biraz Fransızca bilmektedir. 5 yaşından beri şarkılar yazan Mannon “The Debut: 2023 Dream Academy” isimli program sayesinde Katseye grubuna dahil olmuştur.

Katseye Grubu Uyeleri Sophia

İş adamından örnek girişim: Kendi elektriğini üretmeye başladı! İş adamından örnek girişim: Kendi elektriğini üretmeye başladı!

Sophia Laforteza Kimdir?

Katseye grubuna dahil olan bir başka isim ise Sophia Laforteza’dır. Tam ismi Sophia Elizabeth G. Laforteza olan genç şarkıcı 31 Aralık 2002 tarihinde New York’da doğmuştur. Aslen Filipinli olan Sophia Laforteza İngilizce ve Tagalogca bilmektedir. Takma isimleri Sophie, Fifi, Sopheezy olan şarkıcının Charlie adında chow köpeği vardır. Sophia Laforteza’nın annesi Carla Guevara Laforteza’da aslen bir şarkıcı ve oyuncudur. En sevdiği rengin pembe olduğunu belirten Sophia grubun diğer üyeleri gibi “The Debut: 2023 Dream Academy” isimli program sayesinde gruba dahil olmuştur.

Katseye Grubu Uyeleri Daniela

Daniela Avanzini Kimdir?

1 Temmuz 2004 tarihinde doğan Daniela Avanzini Atlanta, Amerika Birleşik Devletleri’nde dünyaya gelmiştir. Etnik olarak Venezuelalı ve Kübalıdır. Birçok yarışma programına katılan Daniela şarkı konusunda hep atılgan olmuştur.

İngilizce ve İspanyolca bilen Daniela’nın katıldığı yarışmalar şunlardır:

  • So You Think You Can Dance?
  • America’s Got Talent
  • Super Kids Europe
  •        Queen Latifah Show

Şarkıcılığının yanında dans konusunda da kendisini geliştirmiş olan Daniela birçok reklamda modellik ve oyunculuk yapmıştır.

Katseye Grubu Uyeleri Lara

Lara Raj Kimdir?

Katseye grubu üyeleri listesindeki bir sonraki isim Lara Raj’dır.

3 Ekim 2005 tarihinde Texas, Amerika Birleşik Devletleri’nde doğan Lara Raj aslen Hindu’dur. Tam ismi Lara Rajagopalan olan genç şarkıcının Rhea Raj isminde bir ablası vardır.

İngilizce ve Tamilce bilen Lara’nın takma adı Laru’dur ve müzik yapımcılığı ile uğraşmaktadır. Modayı çok seven Lara Raj Michelle Obama’nın Global Girls Alliance kampanyasının videosunda yer almıştır. Katseye grubu üyeleri listesindeki diğer kızlar gibi o da The Debut: Dream Academy programına yarışçı olarak katılmış ve oradan Katseye grubunun kurulmasına öncülük etmiştir. Daha önceleri yemek videoları paylaştığı bir kanalı olduğu da bilinmektedir.

Katseye Grubu Uyeleri Megan

Megan Skiendiel Kimdir?

10 Şubat 2006 tarihinde doğan Megan Hawaii, Amerika Birleşik Devletleri’nde dünyaya gelmiştir. Tam adı Megan Meiyok Skiendiel’dir. Kova burcu olan Megan Etnik olarak Çinli ve Singapurludur. İngilizce’nin yanında temel düzeyde Kantonca ve Fransızca bilmektedir. Model olarak da çalışan Megan Skiendiel çeşitli podyumlarda dergilerde ve reklamlarda görev almıştır.

Megan Skiendiel’in yer aldığı televizyon programları aşağıdaki gibidir:

  • Sydney to the Max – 2021
  • Ripple Effect – 2021
  • Bosch: Legacy – 2022
  • The Debut: Dream Academy – 2023

Ayrıca “Samantha Gangal: Bohemia Rhapsody” isimli bir müzik videosunda yer almıştır.

Katseye Grubu Uyeleri Yoonchae

Jeong Yoon-chae Kimdir?

6 Aralık 2007 tarihinde Seul’de doğan Jeong Yoon-chae Korece ve temel düzeyde İngilizce bilmektedir. Kendisine BLACKPINK grubundan Jennie’yi ve BTS grubunu örnek almaktadır. 2020’de CJ E&M için seçmeleri geçmiştir. Gruptaki lakapları Bruni ve Marshmallow’dur. Grubun en küçüğü olan Jeong Yoon-chae'ye grubun maknae’si denmektedir.

Katseye grubu üyeleri bu şekildedir.

Katseye Grubu Uyeleri 2

Katseye Grubu Lideri Kimdir?

Netflix Katseye Belgeseli ile ünlenen grubun lideri de merak edilmektedir. Katseye grubunun lideri Sophia Laforteza olarak belirlenmiştir.

Dream Academy HYBE Nedir?

Dream Academy, Hybe ve Geffen Records tarafından kurulan bir reality show’dur. Bu programın amacı küresel kız şarkı grupları kurmaktır. 20 aday kurulacak grupta yer almak için birbirleri ile mücadele eder. Kazananlar gruba alınır. Katseye grubu da bu şekilde kurulmuştur.  

Editör: Gulce Editor