Olay, Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Baba Burnu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 13:30 sıralarında amatör dalgıç yüzmek için denize girdi. O esnada kayalıkların orda vücuda benzer bir cisim farketti. 

A W231555 08

Kötü kokunun gelmesiyle birlikte kayalıklara yaklaşan vatandaş, cismi inceleyerek ceset olduğunu anladı. Deniz polisi ile irtibata geçip durumu bildirdi. ihbar üzerine olay yerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.  Kayalıkta cansız bedeni bulunan şahsın; kol, bacak ve baş kısmı bulunamadan cesedi yüzer sedye ile bota alarak Yat Limanı'na götürüldü. 

A W231555 04

Sahile vuran cesetlerle bağlantısı araştırılıyor!

Tahmini olarak 4 aydır denizde olduğu düşünülen cesedin sadece gövde kısmı kalmıştı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kimliği belirsiz  ceset Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

A W231555 05

Cesedin denizde ne kadar süredir bulunduğu ve eksik kısımlarının olması nedeniyle, Kıbrıs açıklarında geçtiğimiz aylarda batan bir göçmen teknesi ve Antalya sahillerine vuran cesetlerle bağlantılı olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Bu nedenle olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

A W231555 01A W231555 06