Kırkağaç AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Sevgen İlçede sağlık hizmetlerine  yönelik yapılan çalışmalar hakkında basın açıklaması yaptı.

Kırkağaç Kavunu Amerikan Futbolunun Reklam Yüzü Oldu Kırkağaç Kavunu Amerikan Futbolunun Reklam Yüzü Oldu

Sevgen açıklamasında ,"Göreve geldiğimizden bu yana ilk önceliğimiz sağlık hizmetlerinin geliştirilmesinden yana olduğunu ekibimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz girişimlerle birçok branşta hastanemizin hizmet vermesini sağladıklarını 
Bugün yepyeni ilçemize bir müjde ile karşınızdayız
 "dedi.

Kırkağaçlı vatandaşlar uzun zamandır doğrudan hizmet almadığı Kulak Burun Boğaz branşında bugün gerçekleşen kurada doktor ataması gerçekleşti. Ayrıca, hastaneye 1 ebe ve 1 nolu ASHİ'ye 1 adet ilk ve acil yardım teknisyeni ataması gerçekleştirildi.

 Sevgen konuşmasının devamında ," Atama süreçlerinde  destek olan İl Sağlık Müdürü Dr.Erol Karaca'ya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yasemin Güloğlu'na, Hastane Başkhekimi Op.Dr. Mehmet Fatih Yazıcı'ya, Hastane Mali ve İdari İşler Müdürümüz Mustafa Adıyaman 'a teşekkürlerimizi sunarken atamayı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Prof.Dr. Kemal Memişoğlu'na, Manisa Milletvekillerimize ve Bürokratlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Muhabir: Erdinç Alkan