Son yılların dijital paltformlarda en çok izlenen programlarından biri olan Hasan Can Kaya'nın hazırlayıp sunduğu Konuşanlar programınında fenomen olan malamıne çokça araştırılıyor. Konuşanlar malamıne kim? Gerçek adı ne? Nereli? gibi soruların cevabını araştırıyor. Peki, Konuşanlar Malamıne kim? Gerçek adı ne? Şoreş Kınay kim? Kaç yaşında? Ne mezunu? Malamıne kaçıncı bölüm kaçıncı sezona katıldı? işte detaylar...

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına katılan malamıne'nin adı Şoreş Kınay'dır. 25 yaşında olan Şoreş Kınay konuşanlar programına ilk kez 78. bölümde katıldı. Şoreş, programda malamıne esprisiyle bir anda tüm salonu kahkahaya boğarak ülkede fenomen oldu.

Kendine has şive ve üslubuyla olaylara verdiği reaksiyon ile programın neşe kaynağı olan Şoreş Kınay izleyicileri kahkahaya boğuyor. Şoreş Kınay'ın konuşma tarzı ve sempatik üslubuyla dikkatleri üzerine çekmesi sonucunda vatandaşlar Şoreş Kınay'ın nereli olduğunu da çokça araştırmaya başladı. Peki, Şoreş Kınay aslen nereli?

Konuşanlar malamıne Şoreş Kınay aslen nereli?

Konuşanlar programının fenomeni Şoreş Kınay aslen Bitlislidir. Kürt asıllı vatandaş olan Şoreş Kınay, konuşma ağzı ve üslubu ile Doğu Anadolu bölgesindeki vatandaşların ilgisini çekmiştir. Programdan sonra birçok sosyal medya sayfaları Şoreş Kınay'ın kendi şehrinden olduğunu iddia etmişse de Şoreş Kınay Konuşanlar programının 150. Bölümünde aslen Bitlisli olduğunu açıklamıştır.

Şoreş Kınay

Malamıne Şoreş Kınay ne mezunu?

Konuşanlar Programının fenomen ismi Şoreş Kınay namı diğer malamıne İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evde hasta bakımı bölümünden 2020 yılında mezun olmuştur. Şoreş Kınay Konuşanlar programından sonra İstanbul'da Şorever adlı Youtube sayfasında Şorever soruyor adında soru cevap programları çekmiştir.

Şoreş ismi ne demek anlamı ne?

Kürtçe bir isim olan Şoreş, devrim ve ihtilal anlamlarına gelmektedir.

Kenan Sofuoğlu Eşi Julia Looman Kimdir? Serveti Ne Kadar? Ailesi Kim? Kenan Sofuoğlu Eşi Julia Looman Kimdir? Serveti Ne Kadar? Ailesi Kim?

Malamıne Şoreş Kınay'ın Sosyal Medya Hesapları

Konuşanların fenomen ismi Malamına Şoreş Kınay'ın sosyal medya sayfaları da çokça merak ediliyor. İşte Şoreş Kınay'ın sosyal medya hesapları;

  • İnstagram: soreskinayy
  • Youtube: @Sorever56
  • Linkedin: şoreş-kınay-273690192
  • TikTok: şoreş-kınay
  • Facebook: Şoreş Kınay
Kaynak: Haber Merkezi