Dünya Bankası Türkiye için yeni ortaklık çerçevesini açıkladı Dünya Bankası Türkiye için yeni ortaklık çerçevesini açıkladı

Mutfak tüpü, ev ekonomisini yakından ilgilendiren, ailelerin en önemli gider kalemlerinden birisidir. Küçük tüp fiyatları 2024 yılında zamlandı! İpragaz, Aygaz, Likidgaz gibi markaların 2 KG piknik tüpü fiyatlarını sizler için listeledik. Ne kadar zam geldi? Tüm detaylarıyla öğrenebileceksiniz…

Küçük tüp fiyatı 2024’te, geçmiş yıllara benzer şekilde sürekli artış eğilimindedir. Buna bağlı olarak 2 KG küçük tüpün fiyatı da diğer çeşitlere göre biraz daha fazla zamlanabiliyor. Aygaz küçük tüp fiyatı başta olmak üzere en önemli seçenekleri sizler için değerlendirdik. İşte güncel fiyat bilgileri…

2 KG Piknik Tüpü Fiyatına Zam Mı Geldi?

Kısa süreli kullanımlar ve piknik – kamp gibi etkinlikler için en uygun çözüm olan küçük piknik tüpü fiyatları 2024 yılında zamlandı! İpragaz başta olmak üzere Aygaz, Mogaz, Likidgaz gibi diğer tüp markalarının küçük tüp fiyatları arttı. Peki, yeni yılda küçük tüp fiyatı ne kadar oldu? Güncel bilgileri sizler için sunuyoruz. 2 KG mutfak tüpü fiyatlarını bu içerikten düzenli olarak takip edebilirsiniz.

2 KG küçük piknik tüpü fiyatları, ekonomik gelişmelere ve döviz kuruna bağlı bir şekilde belirlenmektedir. Bu iki faktör maliyetleri artırdığından dolayı markalar artan giderlerini doğrudan satış fiyatlarına yansıtıyor. Bu da neticede küçük tüp fiyatlarına zam anlamına geliyor. İşte detaylar…

Küçük Tüp Fiyatları 2024: Tüm Markalar ve Çeşitleri

Küçük Tüp Fiyatı
Küçük Tüp Fiyatı

Küçük tüp, ailelerin kısa süreli tüp kullanımı için tercih ettiği en önemli ürünlerden birisidir. Bu doğrultuda özellikle İpragaz ve Likidgaz küçük tüp fiyatı merak edilmektedir. Sizler için Aygaz, Likidgaz, İpragaz markalarının 2 kg küçük piknik tüpü fiyatlarını listeliyoruz.

Küçük tüp fiyatları 2024 yılı itibariyle markalarına göre şu şekildedir:

Marka - ÇeşitFiyatlar
İpragaz Küçük Tüp Fiyatı125 TL
Aygaz Küçük Tüp Fiyatları129 TL
Likidgaz 2 KG Piknik Tüpü Fiyatı122,50 TL
Aygaz Mini Tekne Tüpü 2 KG Fiyatı164 TL
Mogaz Küçük Tüpün Fiyatı129 TL
Aygaz Mini Tüp Fiyatı (Gaz Bedeli)154 TL
Aygaz Mini Tüp Fiyatları (Depozito Bedeli)180 TL
Küçük mutfak tüpü fiyatları

Yeni küçük tüp fiyatları kaç para sorusunun yanıtı Şubat ayı itibariyle güncel olarak bu şekildedir. Markalar arasında benzer fiyatlar söz konusu olsa da farklı ürünlerde fiyatlar da değişebilmektedir.

Ayrıca bu fiyatlar İstanbul için geçerli listeyi yansıtmaktadır. Aygaz, İpragaz, Mogaz, Likidgaz küçük tüp fiyatı 2024 yılında şehirler arasında da değişiklik gösterebilmektedir.

1- Aygaz Küçük Tüp Fiyatı

Aygaz, küçük tüp çeşitleri için en fazla seçeneğe sahip marka olarak biliniyor. Gri mutfak tüplerinden sanayi tipi tüplere kadar birçok ürünü fiyat listesi içerisinde görebiliyorsunuz. Bu nedenle ilk olarak Aygaz küçük tüp fiyatları 2024 listesini açıklayacağız.

Aygaz küçük tüp fiyatı yeni zamlar sonrasında güncel haliyle aşağıdaki gibidir:

  • Aygaz Gri Küçük Tüp Fiyatı: 129 TL
  • Aygaz Mini Tekne Tüpü Fiyatları: 164 TL
  • Aygaz Mini Tüp (Gaz Bedeli) Fiyatı: 154 TL
  • Aygaz Mini Tüp (Depozitolu) Fiyatları: 180 TL

2- İpragaz 2 KG Küçük Tüp Fiyatı

Küçük Tüpün Fiyatı
Küçük Tüpün Fiyatı

2 KG küçük tüpün fiyatı araştırmasında en fazla merak edilen markalardan birisi de İpragaz’dır. İpragaz, Türkiye’de tüp alışverişi açısından en yüksek satış rakamlarına ulaşan markalar arasında yer alıyor. Bu anlamda İpragaz küçük tüp fiyatı da önemli konular arasındadır.

İpragaz küçük tüp fiyatları 2024 yılında şu şekildedir:

  • İpragaz 2 KG Küçük Piknik Tüpü Fiyatları: 125 TL

3- Mogaz - Likidgaz 2 KG Piknik Tüpü Fiyatları

Son olarak Mogaz ve Likidgaz tüp fiyatlarını listeleyelim. 2 KG piknik tüpü alışverişinde şehirler arasında en fazla tercih edilen markalardan olan Mogaz ve Likidgaz, küçük tüp açısından tek çeşit ile listedeki yerini almaktadır.

Mogaz ve Likidgaz küçük tüp fiyatları yeni yılda gelen zamlarla birlikte şu şekildedir:

  • Likidgaz Mini Tüp Fiyatı: 122,50 TL
  • Mogaz Küçük Tüp Fiyatı: 129 TL

Boş Küçük Tüp Fiyatları Ne Kadar?

Küçük mutfak tüpü fiyatlarını sizler için tüm çeşitleriyle inceledik. Aygaz, İpragaz, Likidgaz ve Mogaz markalarının yayınlamış olduğu listedeki fiyatların birbirine benzer olduğunu görüyoruz. Ancak en uygun seçenek Likidgaz’dır diyebiliriz.

Mutfak tüpü kullanıcıları, boş küçük tüpün fiyatını da merak edebiliyorlar. Boş küçük tüp fiyatları ne kadar? İşte yanıtı:

  • Boş küçük tüp fiyatı, markaların ürünleri arasında değişiklik göstermekle birlikte ortalama olarak 120 TL – 150 TL arasındadır.

İlginizi çekebilir: Kuru Üzüm Fiyatları

Tüp Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Küçük Tüp Fiyatları
Küçük Tüp Fiyatları

Son olarak küçük tüp fiyatlarını etkileyen faktörlere kısaca değinelim. Tüp, günümüzde ailelerin en önemli gider kalemlerinden birisini oluşturan ürünlerdir. Ayrıca dünya ve Türkiye enerji piyasasındaki gelişmelerden doğrudan etkilenen bir üründür. Peki, tüp fiyatı nasıl belirleniyor? İşte etkileyen faktörler:

  • Türkiye’de tüp fiyatlarını etkileyen en temel faktör, enerji hammaddelerindeki fiyat değişiklikleridir. Benzin, doğalgaz gibi hammaddelerde yaşanan fiyat artışları, küçük tüp fiyatlarının da artmasına neden oluyor.
  • Ülkemizin ekonomik koşulları da direkt olarak piknik tüpü fiyatlarını etkiler. Döviz kurları bu konuda en önemli parametrelerden birisidir. Örneğin dolarda yaşanacak bir artış, direkt olarak tüp markalarının hammadde maliyetlerini artırır. Bu da etiketlere zam olarak yansır.
  • Küçük tüp fiyatını etkileyen bir başka faktör, serbest piyasa koşullarında belirlenen arz ve talep miktarıdır. Bu iki unsurda gerçekleşecek ani değişiklikler, fiyatların değişmesine yol açabilecektir.