Serra Arıtürk, Kadir Doğulu ile birlikte Aşkın Tarifi dizisinde oynadıktan sonra, Kulüp dizisinin 2. sezonunda da yer alıyor. Arıtürk, dizide 1950’lı yıllarda İstanbul’un eğlence hayatında çalışan Keriman karakterini canlandıran Serra Arıtürk, Kulüp dizisi, Netflix’in orijinal yapımı olan bir gençlik dizisidir. Dizinin yeni sezonu 2023 yılında yayınlanmaya başlamıştır.

Kulüp dizisi

Kulüp dizisi Keriman kimdir Serra Arıtürk oynadığı dizi ve filmler

Matilda (Gökçe Bahadır), 17 yıl boyunca demir parmaklıkların arkasında yaşadı. Genel af sayesinde özgürlüğüne kavuştuğunda, onu bekleyen tek şey, kendisini tanımayan bir kızıydı. Raşel (Asude Kalebek), annesinin hapiste olduğunu bilmiyordu. Ona anlatılanlar, çok farklıydı. Matilda, kızına gerçekleri anlatmaya ve onun sevgisini kazanmaya çalıştı. Ama bu kolay olmayacaktı. Çünkü Raşel’in hayatı, tehlikeli bir aşkla karışmıştı.

Raşel, Yahudi olduğunu gizleyerek, Pera’nın belalısı Fıstık İsmet’le (Barış Arduç) seviyordu. Matilda, kızını bu adamdan uzak tutmak için elinden geleni yaptı. Ama bunun için bir bedel ödemek zorunda kaldı. Çelebi (Fırat Tanış) adlı bir adamın şikayeti üzerine, onun yönettiği gece kulübünde çamaşırcılık yapmaya başladı. Bu kulüp, Matilda’nın hayatını değiştirecekti.

Kulübün sahibi Orhan Şahin (Metin Akdülger), Matilda’ya ilgi duymaya başladı. Ama onunla rekabet eden biri vardı: Selim Songür (Salih Bademci). Selim, kulübün assolistiydi ve Matilda’nın sesine hayran kalmıştı. Matilda, Orhan ve Selim arasında sıkışıp kaldı. Onun varlığı, kulüpteki herkesin hayatını alt üst etti.

Matilda’nın hikâyesi, geçmişten gelen sır perdesini araladıkça daha da heyecanlı bir hal aldı. Her bölümün başında, 17 yıl önce yaşanan olaylar gözler önüne serildi. Matilda’nın neden hapiste olduğu, kiminle evli olduğu ve Raşel’in babasının kim olduğu gibi soruların cevapları yavaş yavaş ortaya çıktı.

Kulüp dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri

Kulüp dizisi Keriman kimdir Serra Arıtürk oynadığı dizi ve filmler (1)

Suzan Kardeş: Orhan’ın annesi Mevhibe Şahin

Hülya Duyar: İsmet’in annesi

Halil Babür: Soner, Selim’in arkadaşı

Serra Arıtürk: Keriman, Selim’in sevgilisi

Merve Şeyma Zengin: Tasula, Matilda’nın arkadaşı

İlker Kılıç: Mordo, Matilda’nın kardeşi

Sezer Arıçay: Hacı, kulübün garsonu

Murat Garibağaoğlu: David, Raşel’in babası

İştar Gökseven: Ali Şeker, kulübün piyanisti

Valeria Lakhina: Diana, kulübün dansçısı

Doğanay Ünal: Bahtiyar, kulübün güvenlik görevlisi

Ada Erma: Rana, Matilda’nın hücre arkadaşı

Kulüp dizisi Keriman kimdir

Kulüp dizisi Keriman kimdir 

Keriman, Netflix’in Kulüp dizisinde Selim Songür’ün sevgilisi olan bir kadını canlandırmaktadır.Keriman, Selim’in ilgisini kaybetmemek için onunla rekabet eden Matilda’ya karşı kıskançlık duyar.

Keriman rolünü canlandıran Serra Arıtürk, hem oyuncu hem de sunucudur. 2019 yılında Uykusuzlar Kulübü adlı programda kendisi olarak TV100 kanalında izleyiciyle buluşmuştur. Aynı yıl Genç Sahne adlı ses yarışmasını TRT 1’de sunmuştur.

2021 yılında Aşkın Tarifi adlı dizide başrol oyuncusu olarak Kanal D’de ekrana gelmiştir. 2022 yılında ise Kulüp dizisinde yardımcı oyuncu olarak Netflix’te yer almıştır.

Serra Arıtürk kimdir kaç yaşında nerelidir?

Serra Arıtürk kimdir kaç yaşında nerelidir

Serra Arıtürk, Türk oyuncu ve şarkıcıdır. 22 Haziran 1998 yılında İstanbul’da doğmuştur. Müziğe ilgi duyan Arıtürk, lise eğitimini Özel Denizaltı Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’ne girmiştir. Gitar eğitimini Hüsrev İsfendiyaroğlu’ndan almıştır. Şarkı söylemeye başladıktan sonra Boğaziçi Caz Korosu’na katılmıştır.

2019 yılında ‘Kendimi Bilmeden’ isimli şarkısını yayınlamıştır.2021 yılında ise Aşkın Tarifi adlı dizide Kadir Doğulu ile başrolü paylaşmıştır. Serra Arıtürk, 2022 yılında Netflix’te yayınlanmaya başlayan Kulüp adlı dizide Keriman karakterini oynamıştır. 

Serra Arıtürk, hem güzel hem de yetenekli bir oyuncu ve şarkıcıdır. Boğaziçi Caz Korosu’nda şarkı söyleyerek müzik kariyerine başlayan Arıtürk, Youtube’da da seslendirdiği şarkılarla beğeni toplamaktadır. Aşkın Tarifi dizisinde başrol oynayarak oyunculukta da başarı gösteren Arıtürk, izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur.

Serra Arıtürk oynadığı dizi ve filmler

2019 Uykusuzlar Kulübü -Program TV100

2019 Genç Sahne - Ses yarışması TRT1

2021 Aşkın - Tarifi Naz Soyluer Başrol oyuncusu Kanal D

2022 Kulüp - Keriman - Oyuncu  Netflix

Yakında - Güneşi Söndürmem Gerek - Umut - Başrol oyuncusu

Serra Arıtürk Single

2019 Kendimi Bilmeden - single

2020 Kimse yok - single

2020 Olmazdım - single