Kuru üzüme katma değer oluşturma konusunda çalışmalarını sürdüren TARİŞ üzüm birliğinin yeni hedefi lisansdepoculuk sistemine geçmek. Bu bağlamda TARİŞ üzüm birliği yetkilileri dünyanın kuru kayısı üretiminde lider şehri olan Malatya'ya ziyarette bulundu.

Buldan'da elma hasadı başladı Buldan'da elma hasadı başladı

Whatsapp Image 2024 10 04 At 08.14.16

Birlik Başkanı Ferhat Şen ve yöneticiler ziyarette lisanslı depoculuk tesislerini yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Malatya’da kurulan lisanslı kayısı deposunu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ile birlikte gezen ve Şen ve yöneticiler, tesisler hakkında yetkililer ile bilgi alış-verişinde bulundu. 

Whatsapp Image 2024 10 04 At 08.14.17

Ziyaret sonrasında bilgi veren TARİŞ Üzüm Birliği Başkanı Ferhat Şen, Birliğin hayata geçirmeyi planladığı lisanslı depoculuk sistemini Malatya Lisanslı Kuru Kayısı depolarında yerinde incelediklerini söyledi. Malatya şehrinin deneyiminden faydalanacaklarını ifade eden Şen,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’a misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti.

Whatsapp Image 2024 10 04 At 08.14.17 (1)

Muhabir: Erdinç Alkan