Hem yaz mevsimi hem de hafta sonu olunca yapılacak en güzel aktivitelerden birisi şüphesiz film izlemek oluyor. Sezon içinde tüm ana kanallarda dizi olması itibariyle film televizyonda film izleme seçeneği oldukça azalıyor.

Fakat yaz mevsiminde dizilerin tatile girmesi en çok film severlere yarıyor. Hergün televizyon ekranlarında her zevke uygun film bulmak kolay oluyor. Bugünde Beyaz TV ekranlarında saat 19.30'da başlayacak olan Londra Bulvarı filmi izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Dram türünde sinema filmlerinden hoşlananların kaçırmaması gereken bir yapım olan Londra Bulvarı hakkında en çok sorulan sorulara sizler için yanıt vermeye çalışacağız. Londra Bulvarı filminin konusu, oyuncuları ve çekim yerlerini sizler için irdeledik.

Adsız Tasarım (14)-5

Londra Bulvarı (London Boulevard) filminin konusu ne?

Harry Mitchel (hiç açıklanmayan koşullar altında ağır yaralama suçundan hüküm giymiştir) hapishaneden çıkmaktadır. Arkadaşı ve eski suç ortağı Billy Norton tarafından, Billy'nin suç patronu için çalışması şartıyla, "satın alınmış" güzel bir dairede yaşaması teklif edilir. Mitchel, bir "hoş geldin" partisine giderken Penny adında bir kadını saldırıya uğramaktan kurtarır.

Partide Billy, Mitchel'a tekrar evlenme teklif eder. Mitchel, Billy ve bağlantıları Danny tarafından kız kardeşi Briony'nin bodrumda olduğu söylenir ve onu bir uyuşturucu bağımlısı tarafından tecavüze uğramaktan kurtarır. Mitchel başka bir yerde bir şeyler içmek için Penny ile buluşur ve Penny ona, arkadaşı, münzevi, ünlü, "emekli" genç aktris Charlotte'a yardım etmesi için bir iş teklif eder.

Mitchel, kör ve evsiz bir Big Issue satıcısı olan arkadaşı Joe'yu ziyaret etmek için bir tren istasyonuna gider ve ona kendini koruması için bir bıçak verir. Ertesi gün Mitchel, Charlotte ve arkadaşı Jordan ile tanışır. Charlotte sürekli olarak evinin önünde bekleyen paparazziler tarafından takip edilmekte, içeri giren ya da çıkan herkesle alay etmekte ve fotoğraflarını çekmektedir.

Londra Bulvarı (London Boulevard) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Londra Bulvarı Filmi Nerede Çekildi 22

Mitchel'e "asistanlık" işi teklif edilir ve Jordan ona, Francis Bacon'ın Velazquez'in çığlık atan Papalar üzerine yaptığı çalışmalara benzeyen tablo koleksiyonu ve Charlotte'un eski kocası Tim'in arabalarıyla dolu bir garaj da dahil olmak üzere malikaneyi gezdirir. Dairesinde, yozlaşmış polis Dedektifi Bailey Mitchel'i ziyaret eder, ona Billy'den uzak durmasını söyler ve Mitchel'den küçük bir rüşvet alır.

Mitchel, Billy'ye dayanamadığı Dedektif Bailey hakkında konuşur. Joe gasp edilir, ardından 16 yaşındaki iki futbolcu tarafından acımasızca dövülür ve ölüme terk edilir; çocuklardan biri Joe'nun bıçağını alır. Hastanede Dr. Sanji Raju, Mitchel'in Joe'yu ziyaret etmesine izin verir ve Joe, Mitchel'den ölümünün intikamını almasını ister.

Ertesi gün Billy, Mitchel'a araba koleksiyonundan haberdar olduğunu ve patronunun onları çalmak istediğini söyler. Joe'nun cenazesinde, Dr. Raju Mitchel'e Briony ile çıkmak istediğini söyler ve Mitchel bunu kabul eder. Mitchel bara gider ve Danny'den iki futbolcu hakkında öğrenebildiği kadar çok şey öğrenmesini ister. O gece Mitchel, Billy tarafından kaçırılır ve Mitchel'ın kendisi için para toplamasında ısrar eden patronu Rob Gant'a götürülür.

Charlotte ve Mitchel paparazzilerden kaçarak onun kırsaldaki malikânesine giderler. Charlotte, Mitchel'a İtalya'da başına bir şey geldiğinden bahseder ve bunun aşırı dozda uyuşturucu olduğu ima edilir. Jordan, Mitchel'e bu olayda bir uyuşturucu bağımlısı tarafından tecavüze uğradığını, bu kişinin hiç yakalanmadığını ancak Jordan tarafından verilen aşırı dozda quaaludes nedeniyle şu anda yaşam destek ünitesine bağlı olduğunu açıklar.

Gant, Mitchel'e rüşvet vermesini engellemesi için Dedektif Bailey'i tehdit eder. O akşamın ilerleyen saatlerinde Mitchel ve Billy, Gant ile bir garajda buluşur ve Gant, Billy'nin Mitchel'i döven ve daha önce Gant için para toplarken Billy'yi korkutup kaçıran Nation of Islam üyelerinden biri olduğuna inandırdığı siyah bir adamı vurur.

Gant Billy'ye bağırır, ancak Mitchel Billy'yi korur ve Mitchel'in herhangi birini öldürmesini söylediğini iddia eden Gant'a bağırır. Gant, Mitchel'e artık cinayetin 'suç ortağı' olduğunu ve ertesi gece bilinmeyen bir anlaşma için Criterion Restaurant'ta buluşmalarını söyler.

Moon Knight 2. Sezon Çıkacak Mı? Kaç Sezon? Hangi Evrende Geçiyor? Moon Knight 2. Sezon Çıkacak Mı? Kaç Sezon? Hangi Evrende Geçiyor?

Charlotte Mitchel'a onu sevdiğini söyler. Daha sonra Mitchel ve Gant buluşur ve Gant Mitchel'i Streatham, Clapham ve Kennington'da para toplamakla görevlendirir. Gant, soyguncu futbolcunun bir geleceği olduğunu ve profesyonel takımlar tarafından izlendiğini açıklar ve Mitchel'in onu rahat bırakması gerektiğini ima eder.

Mitchel, Gant'a bir gangster olsaydı öldüreceği ilk kişinin Gant olacağını ve Gant'ın sahip olduğu her şeyi alacağını söyler, ancak bir gangster olmadığını iddia eder ve uzaklaşır. Gant, Mitchel'in başını belaya sokmak için, Mitchel'in dairesinin sahibi olan doktoru oyalar ve Gant ona tecavüz ettikten sonra, uşakları Fletcher ve Beaumont'a onu öldürmelerini emreder. Mitchel futbolcunun kim olduğunu öğrenir ve onu vurmayı planlayarak bir tünele kadar takip eder, ancak son anda fikrini değiştirir ve genç adamın habersizce uzaklaşmasına izin verir.

Mitchel Charlotte'u ziyaret eder ve ona kendisini sevdiğini söyler; ikili birlikte uyur. Mitchel, Billy'nin minibüsünü görür ve Gant'ın kendisini Mitchel'ı öldürmesi için gönderdiğini söyleyen Billy'ye saldırır; Mitchel'ı "büyük bir Bosnalı sikici" araması konusunda uyarır. Mitchel, Charlotte'un kocasının Rolls-Royce'larından birini ödünç alır ve bir barda Billy ile yüzleşir. Gant'ın Mitchel'in sevdiği herkesi öldüreceğini söyleyen Billy'yi döver ve Mitchel, Billy'nin Gant için topladığı parayı çalar.

Mitchel kız kardeşiyle bir restoranda buluşarak onu ülke dışına çıkmaya ve Gant'ın ulaşamayacağı bir yere gitmeye ikna eder. Mitchel ona bir tren bileti ve para verir ancak kız kardeş uyarıyı dikkate almaz ve bunun sonucunda Dr. Raju ile birlikte Gant tarafından öldürülür. Mitchel ve Jordan, Charlotte'un evinin ön bahçesinde Billy'nin cesedini ve kapının dışında gizlenen Storbor adlı Bosnalı'yı bulurlar.

Mitchel, Jordan'dan Storbor'u öldürmesine yardım etmesini ister ve ikili Storbor'u bir gece kulübüne kadar takip eder ve burada onunla ve partideki Whiteboy adlı uyuşturucu bağımlısıyla karşılaşırlar. Mitchel Gant'ı öldürür ve her şey mutlu sonla bitmiş gibi görünür. Ancak Mitchel Amerika'ya gitmek üzere sokağa çıktığında, yaşamasına izin verdiği genç çocuk onu böğründen birkaç kez bıçaklar ve ölüme terk eder.

Londra Bulvarı (London Boulevard) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Londra Bulvarı Filmi Nerede Çekildi 33

Londra Bulvarı filminin konusunu inceledik. Gelin birde oyuncu kadrosuna göz atalım.

Londra Bulvarı (London Boulevard) filminin oyuncuları kimler?

Londra Bulvarı filmi geniş ve yetenekli oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Londra Bulvarı filminin oyuncuları şu isimlerdir;

  • Colin Farrell
  • Keira Knightley
  • David Thewlis
  • Anna Friel
  • Ben Chaplin
  • Ray Winstone
  • Velibor
  • Eddie Marsan
  • Sanjeev Bhaskar
  • Stephen Graham
  • Ophelia Lovibond
  • Simon Grover
  • Gerald Home
  • Matt King
  • Alan Williams

Londra Bulvarı filminin oyuncularına da bakış attık. Birde filmin çekim yerlerini inceleyelim.

Londra Bulvarı (London Boulevard) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Londra Bulvarı Filmi Nerede Çekildi 44

Londra Bulvarı (London Boulevard) filmi nerede çekildi?

Film, sahnelerin çoğunun çekildiği Londra'da geçiyor ve bazı sahneler Ealing Stüdyoları'nda çekildi. Ayrıca Hammerwood Park, Doğu Sussex'te de çekildi. Çekimler 8 Haziran'da başladı. Filmde Charlotte'un yüzünün göründüğü dev billboard reklam afişleri moda fotoğrafçısı David Bailey tarafından çekildi.

SON OLARAK LONDRA BULVARI FİLMİNİN FRAGMANINA BAKALIM...

Editör: Abdullah Akar