Fenerbahçe Jose Mourinho yönetiminde hasret kaldığı başarıları yeniden yaşamak istiyor. Sarı-lacivertli takım ilk 15 yıldır grup aşamasına kalamadığı Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyor. Bu yolda Fenerbahçe için ilk engel İsviçre ligi temsilcilerinden Lugano oldu.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için 2. ön eleme, 3. ön eleme ve Play-off turlarını geçmek zorunda. 2. ön eleme turu ilk maçı bu hafta oynanacak. Maç öncesi Fenerbahçe taraftarları Lugano-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda gibi sorular soruyorlar. Bizde bu sorulara sizler için yanıt aradık.

Lugano Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda 11

Lugano-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta?

Sezonun ilk resmi maçında Fenerbahçe deplasmanda Lugano ile karşı karşıya gelecek. Önemli maç öncesinde Fenebahçe taraftarlarının en çok sorduğu soru ise Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman sorusu.

Lugano Fenerbahçe maçı 23 Temmuz Salı günü saat 21.30'da oynanacak. Temsilcimiz ilk maçı Lugano'nun sahasında oynayacak. Maçın rövanşı 30 Temmuz Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadyumu'nda yapılacak.

Kritik maç öncesinde taraftarların sorduğu bir başka soru ise Lugano-Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusu. Gelin birde bu soruya cevap arayalım.

Lugano Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda 22

Lugano-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Lugano ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın hangi kanalda yayınlanacağı da en çok sorulan sorular arasında yerini almış durumda. Fenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı Lugano maçı D-Smart ve D-Smart Go'dan canlı yayınla futbol severler ile buluşturulacak.

Maç ile alakalı bilgileri edindik. Şimdi de Fenerbahçe'deki son duruma bakış atalım.

Lugano Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda 33

Mourinho etkisi görünmeye başladı

Fenerbahçe sezon başında takımın başına getirdiği yıldız teknik adam Mourinho ile tüm kulvarlarda başarı istiyor. sarı-lacivertlilerde Mou etkisini göstermeye başladı. Tüm takımlarında olduğu gibi Fenerbahçe'de de hızlı hücumlar ve sağlam savunma prensibini benimseyen Mourinho Hull City maçından memnun ayrıldı.

Ligimizdeki çoğu takımın üzerinde bir kalitesi olan Hull City'yi 5-1 geçen Fenerbahçe hücumda çok hızlı davranan ve savunmada da hiçe yakın boşluk veren bir takım konumuna gelmiş durumda.

Bu takıma Saint-Maximin ve bir forvet daha katılacağı düşünülürse Fenerbahçe biraz daha etkin ve hızlı bir takım olma yoluna girecektir.

Lugano Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda 44

Takımın %90'ı tamam

Fenerbahçe geçen sezon ligde 99 puan alan bir takım olduğu için çok az eksiği bulunuyordu. Transferde belli noktalara atışlar yapan sarı-lacivertli ekipte son kalan eksik bölgeler ise forvet ve 6 numara olarak görülüyor.

Manisalı Muaythaiciler 6 madalya kazandı Manisalı Muaythaiciler 6 madalya kazandı

Forvete En-Nessri'nin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor olsada orta saha hala belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe 6 numara trasferi yaptığında eğer bir oyuncu ayrılmaz ise transfer sezonunu kapatmış olacak.

Ferdi, Oosterwolde, Cengiz ve İsmail ayrılabilir

Fenerbahçe'de geçen sezon gösterdiği performans ile Avrupa takımlarının dikkatini çeken çok fazla oyuncu var. Ferdi, Oosterwolde, İsmail ve İrfan bunlardan birkaçı. Ayrıca Cengiz'de beklentilerin üzerine çıkamasa da Avrupa pazarında halen önemli bir oyuncu konumunda.

Fenerbahçe'de Ferdi 40, Oosterwolde 25, İsmail ve Cengiz ise 15 milyon avro gibi teklifler gelirse takımdan ayrılabilir.

Gündemden haberdar olmak için Manisa Aktif Haber sitemizi takip edebilirsiniz.

Editör: Abdullah Akar