Mahmut Bazencir'in annesi Gölgem Bazencir, Türk halk müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül'ün eski eşidir. Medyadan uzak bir yaşam süren Gölgem Bazencir hakkında bilinenler için okumaya devam edin. Mahsun Kırmızıgül, hem müzik hem de sinema alanında başarılı bir sanatçı olmasının yanında, özel hayatıyla da gündeme gelmiştir. Mahsun Kırmızıgül, 1989 yılında eski dansözlerden Gölgem Hanım ile evlenmiş bu evlilikten Mahmut adında bir oğlu olmuştur.Peki Mahmut Bazencir annesi kimdir? Mahsun Kırmızıgül eski eşi Gölgem Bazencir kim yaşında? işte Gölgem Bazencir hakkında tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde.

Mahsun Kırmızıgül eski eşi Gölgem Bazencir kimdir kaç yaşında?

Mahsun Kırmızıgül eski eşi Gölgem Bazencir kimdir kaç yaşında

Mahsun Kırmızıgül, hem müzik hem de sinema alanında başarılı bir sanatçı olarak tanınmaktadır. Ancak sanatçının özel hayatı da merak edilen konular arasındadır. Mahsun Kırmızıgül’ün ilk eşi olan Gölgem Bazencir, bir dönem oryantal dansöz olarak ünlenmişti. Peki, Gölgem Bazencir kimdir?

Gölgem Bazencir, Türk bir oryantal dansözüdür. Mahsun Kırmızıgül’ün eski eşi ve Mahmut Bazencir’in annesidir. Ayrıca Sibel Can’ın kuzenidir. 1970 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oryantal olarak başladığı kariyerinde 1990’lı yıllarda ünlenmiştir.  Dansöz Gölgem, sahne aldığı yerlerde hem güzelliği hem de yeteneğiyle dikkat çekti.

Gölgem Bazencir, 1989 yılında henüz şöhret basamaklarını yeni yeni tırmanmaya başlayan 1989 yılında Mahsun Kırmızıgül ile evlenmiş, 1993 yılında oğlu Mahmut dünyaya gelmiştir. 1992 yılında boşanmıştır.

Mahmut Bazencir, Mahsun Kırmızıgül’ün kaybettiği abisinin adını taşımaktadır. 

Gölgem Bazencir, boşandıktan sonra ikinci kez evleneceği yönünde haberlerle gündeme geldi. Ancak bu haberler doğrulanmadı. Gölgem Bazencir, şu anda kimseyle bir ilişkisi olmadığı bilinmektedir.

Mahsun Kırmızıgül ise ikinci evliliğini 2016 yılında avukat Ece Binay ile yaptı. Ece Binay’dan Lavin adında bir kızları dünyaya geldi. Ancak çift, 2022 yılında boşandıklarını açıkladı.

Gölgem Bazencir'in işte son hali...

Mahmut Bazencir annesi kimdir Gölgem Bazencir'in işte son hali

Mahmut Bazencir kimdir kaç yaşında nereli ne iş yapıyor?

Mahmut Bazencir kimdir kaç yaşında nereli ne iş yapıyor

Mahmut Bazencir, ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül’ün ilk eşi Gölgem Bazencir’den olan oğludur. 1993 yılında İstanbul’da doğan Mahmut Bazencir, 28 yaşındadır. Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Lisesi’nden mezun olan Mahmut Bazencir, üniversite eğitimini de tamamlamıştır. Altın öğrenci lakabı ile bilinen Mahmut Bazencir, magazin ve basından uzak bir hayat sürdürmektedir. Babası Mahsun Kırmızıgül gibi müzik ve sinema sektöründe yer alan Mahmut Bazencir, 2023 yapımı Prestij Meselesi sinema filminde rol almıştır. 

Mahmut Bazencir'in sevgilisi var mı? Mahmut Bazencir'in sevgilisi kim?

Mina Ceran kimdir

 Mahmut Bazencir’in sevgilisi Mina Ceran’dır.

Mina Ceran kimdir?

Mina Ceran, bir blogger, influencer, model ve sosyal medya fenomenidir. 1 Ocak 1996 yılında Antalya’da doğmuştur. 2021 yılı itibarıyla 25 yaşındadır. 2013 yılında Face of Antalya adlı güzellik yarışmasında birinci seçilmiş ve ‘Market güzeli’ lakabını almıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü ve Antalya Bilim Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur. 2019 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ile sevgili olduğu haberleriyle gündeme gelmiştir. 2021 yılında ise oyuncu Hakan Baş ile görüntülenerek Bensu Soral ile Hakan Baş’ın evliliğinin sarsılmasına neden olmuştur. 

Ece Binay kimdir kaç yaşında nereli? Ece Binay mesleği nedir?

ece binay kimdir kaç yaşında aslen nerelidir

Ece Binay, Mahsun Kırmızıgül’ün aldattığı avukat eşi ...

Ece Binay, ünlü yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül’ün boşandığı avukat eşidir. 1985 yılında İstanbul’da doğan Binay, hukuk fakültesini bitirdikten sonra avukatlık mesleğine başlamıştır. 2016 yılında Los Angeles’ta Mahsun Kırmızıgül ile evlenen Binay, bu evlilikten Lavin adında bir kız çocuğu sahibi olmuştur.

ece binay kimdir mahsun kırmızıgül

Binay ve Kırmızıgül’ün evliliği, 2022 yılında sona ermiştir. Binay, Kırmızıgül’ün kendisini oyuncu Seda Bakan ile aldattığını iddia ederek boşanma davası açmıştır. Boşanma sürecinde yaşanan tartışmalar ve iddialar medyada geniş yer bulmuştur. Binay, boşanma sonrasında kızı Lavin ile birlikte yaşamaya devam etmektedir.

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

Mahsun Kırmızıgül kimdir eski eşi Gölgem Bazencir kimdir kaç yaşında

Mahsun Kırmızıgül: Zorluklardan Zirveye Bir Sanatçı...

Mahsun Kırmızıgül, Türk müzik ve sinema dünyasının önemli isimlerinden biri. Şarkıcı, besteci, oyuncu, yönetmen ve senarist olarak pek çok başarıya imza atan Kırmızıgül, zorlu bir hayat hikâyesine sahip. Peki, Mahsun Kırmızıgül kimdir? İşte, sanatçının hayatına dair bilgiler.

Mahsun Kırmızıgül, 26 Mart 1969’da Diyarbakır’ın Hani ilçesinin Vezir köyünde doğdu. Gerçek adı Abdullah Bazencir’dir. Zaza asıllı olan sanatçının ailesi 22 çocukludur. Babası Çerkez, annesi Faika’dır. Babası imam nikâhlı annesini ve kardeşlerini terk edince, aile Diyarbakır’a göç etti.

Kırmızıgül, ilkokul ve ortaokulu Diyarbakır’da okudu. Ailenin geçimine katkı sağlamak için çiğ köftecide çalıştı, çaycılık yaptı. Abisinin iş kazasında ölmesiyle büyük bir acı yaşadı. Müzikle ilgilenmeye başladı ve 1980’lerde amatör olarak sahneye çıktı.

Türk müzik ve sinema dünyasının sevilen ismi Mahsun Kırmızıgül, 1981 yılında müzik çalışmalarına başladı. Amatör olarak altı albüm yapan sanatçı, 1993 yılında Prestij Müzik ile anlaşarak profesyonel müzik hayatına girdi. Prestij Müzik, Mahsun Kırmızıgül ile birlikte büyük bir atılım göstererek beş yıl içinde müzik sektöründe zirveye taşındı.

Mahsun Kırmızıgül, hem kendi albümlerinde hem de birçok sanatçıya verdiği bestelerle dikkat çekti. Özcan Deniz, Haluk Levent, Seda Sayan, Ayhan Aşan, Ertuğrul Polat, Gülşen gibi isimlerin hit şarkılarının altında Mahsun Kırmızıgül imzası vardı.

Mahsun Kırmızıgül, 1994 yılında çıkardığı “12’den Vuracağım” albümüyle pop müzik listelerine girdi. “Bebeğim Benim” şarkısıyla büyük bir başarı yakalayan sanatçı, 1. Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde Arabesk En İyi Erkek kategorisinde aday gösterildi.

1998 yılında yayınladığı “Yıkılmadım” albümü ise Mahsun Kırmızıgül’ün en çok satan albümü oldu. Albüm 2.500.000 adet satarak rekor kırdı.[kaynak belirtilmeli] Sanatçı, bu albümle hem halkın hem de eleştirmenlerin beğenisini kazandı. 1998 Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde Fantezi Müzik dalında Yılın Sanatçısı, Yıkılmadım adlı parçasıyla da Yılın Şarkısı seçildi. Ayrıca Altın Kelebek ve Magazin Gazetecileri Derneği ödüllerini de aldı.

2000 yılında çıkardığı “Yoruldum” albümü de yaklaşık 900 bin satarak yılın en çok satan albümlerinden oldu. Sanatçının Prestij Müzik etiketiyle çıkardığı albümlerinden çekilen klipler de büyük ilgi gördü.

2004 yılında kendi müzik yapım şirketi olan A1 Müzik’i kurdu. Şirketle ilk faaliyetini aynı yıl yayımlanan “Sarı Sarı - Başroldeyim” albümünde, ikinci faaliyetini ise 2006’da yayımlanan “Dinle” albümü ile gerçekleştirdi. Yaşar İpek, Ercüneyt Özdemir, Avni Polat, Celal Yarıcı ve Çağlayan Topaloğlu da şirket bünyesinde faaliyet gösteren sanatçılardandır.

Mahsun Kırmızıgül, müzik kariyerinin yanında sinema alanında da başarılı çalışmalara imza attı. İlk filmi olan Beyaz Melek’i 2006 yılında yönetti ve başrolünde oynadı. Film büyük bir gişe başarısı elde etti. Ardından Güneşi Gördüm, New York’ta Beş Minare ve Mucize gibi filmleri hem yazdı hem yönetti hem de rol aldı.

Mahsun Kırmızıgül evli mi eşi kim?

Mahsun Kırmızıgül, hem müzik hem de sinema alanında başarılı bir sanatçı olmasının yanında, özel hayatıyla da gündeme gelmiştir. 

Balaban'da Kentsel dönüşüm toplantısı Balaban'da Kentsel dönüşüm toplantısı

Mahsun Kırmızıgül, 1989 yılında eski dansözlerden Gölgem Hanım ile evlenmiştir. Bu evlilikten Mahmut adında bir oğlu olmuştur. Ancak çift, 1992 yılında boşanmıştır.

Mahsun Kırmızıgül, 14 Şubat 2016 tarihinde avukat Ece Binay ile ABD’de nikâh masasına oturmuştur. Ece Binay’dan Lavin adında bir kızları dünyaya gelmiştir. Sanatçı, bu evliliğiyle ilgili olarak “Hayatımın en güzel kararını verdim” demiştir.Ancak çift, 12 Nisan 2022 tarihinde boşandıklarını açıklamıştır.

Mahsun Kırmızıgül, boşandığı eşi Ece Binay’a olan sevgisini dile getiren bir mektup yazmıştır. Mektupta “Seni çok seviyorum ve hep seveceğim. Seninle geçirdiğim her an için minnettarım. Bana verdiğin en güzel hediye olan kızımız Lavin’i de çok seviyorum. Seninle arkadaş kalmak istiyorum. Bana gösterdiğin anlayış ve saygı için teşekkür ederim” ifadelerini kullanmıştır.

Mahsun Kırmızıgül, şu anda kimseyle bir ilişkisi olmadığını söylemiştir. Sanatçı, “Aşk hayatım yok. Benim için önemli olan kızım ve işim. Aşk benim için bitmiştir” demiştir.

Kaynak: Hatice Zeybek