Manisa Celal Bayar Üniversitesi İletişim Fakültesi 2023-2024 Akademik yılı birinci mezuniyet törenini Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Düzenlenen törene öğrenciler, aileler ve misafirlerin yanı sıra Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çetin, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Emriye Ay, protokol üyeleri de katıldı.

Manisa Cbü İletişim Fakültesi'nden İlk Mezunlarını Çıkardı 11

Program ilk olarak İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları fakülte tanıtım filmi izlendi. Son olarak ise fakülteyi birincilik ile bitiren Gözde Kaya mezunlar adına bir konuşma yaptı.

Manisa Cbü İletişim Fakültesi'nden İlk Mezunlarını Çıkardı 22

“Mezun olan arkadaşlarımızın yolları açık olsun”

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meral Özçınar, törende yaptığı konuşmada 4 yıllık süreçte öğrencilerin geçtiği süreçlerden bahsederken fakültenin geleceği hakkında da yorumlarda bulundu.

Manisa Cbü İletişim Fakültesi'nden İlk Mezunlarını Çıkardı 33

Prof. Dr. Özçınar, "İletişim Fakültesi olarak bu yıl ilk mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük özveriyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlarla birebir ilgilenen hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin gelecekte iyi yerlerde olacaklarına, birer profesyonel iletişimci olarak çeşitli sektörlerde yer alacaklarına yürekten inanıyorum. Biz burada meslek ahlakına sahip iletişim profesyonelleri yetiştiriyoruz.

Mesleki etik kurallarına uyan siz değerli iletişim profesyonellerini bugün sektöre uğurlamaktan hem mutluyuz hem de gurur duyuyoruz. İlkeli duruşunuzla sektöre yapacağınız katkılar sayesinde, sektörün geleceğine dair umutlarımız daha da artıyor.

Şehrimizin üst düzey yöneticilerinin sizleri uğurluyor olması da size verilen değerin bir göstergesidir. Mezuniyet sevinci yaşayan öğrencilerimizi akademik ve idari personel adına tebrik ediyorum, yollarının açık olmasını ve başarılarının devamını diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Manisa Cbü İletişim Fakültesi'nden İlk Mezunlarını Çıkardı 44

“Yolunuz ve bahtınız açık olsun”

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, ilk kez İletişim Fakültesi'nden mezun olan öğrenci ve aileleri kutladı. Kibar fakültenin her geçen yıl biraz daha büyüyeceğini söyleyerek iletişim sektörüne donanımlı kişiler yetiştirecekleri aktardı.

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, "Sevgili gençler, bugün sizin gününüz. Üniversite hayatı sadece akademik bilgi edinmekle kalmayıp aynı zamanda kişisel ve profesyonel olarak da büyümemizi sağlar. Öğretim hayatınızda olduğu gibi bundan sonra da bizler sizin yanınızdayız. Bundan sonraki yaşamınızın sağlık, mutluluk ve başarı ile geçmesini diliyorum. Mezuniyetiniz hayırlı, yolunuz ve bahtınız açık, Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Manisa Cbü İletişim Fakültesi'nden İlk Mezunlarını Çıkardı 55

Porgramın devamında İletişim Fakültesi'nde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Öğrencilere gösterdikleri başarıdan ötürü ödüllerini protokol üyeleri takdim ettiler. Bu sırada öğrencilerin ve ailelerinin heyecanı ise gözlerden kaçmadı.

Porgram son olarak öğrencilerin sahneye çıkarak mezuniyet belgelerini almaları ve iletişim andını okumaları ile deva etti. Mezuniyet coşkusunu yaşayan öğrenciler keplerini havaya fırlatmayıda ihmal etmediler.