Oda tarafından düzenlenen genel kurula, Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gök ve Manisa Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli de katıldı. Divan başkanlığını ise Süt Üreticileri Birliği Başkanı Veteriner Ulvi Murat Tunca üstlendi.   

Whatsapp Image 2024 09 15 At 14.01.24

"Veteriner Hekimlerin Haklarını Savunmaya Devam Edeceğiz"

Yeniden seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Merter Yıldız, odanın kuruluşundan bu yana Manisa'ya ve veteriner hekimlik mesleğine hizmet verdiğini belirtti. Kurumsal bir kimliğe ulaştıklarını ve meslektaşlarının haklarını savunmak için mücadele ettiklerini vurgulayan Yıldız, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü gibi kurumlarla işbirliği içinde önemli projeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Whatsapp Image 2024 09 15 At 14.01.25

Manisa'da evden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirdi! Manisa'da evden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirdi!

KOVİD-19 ve Deprem Sürecinde Meslektaşların Birliği

Geçen dönemde yaşanan KOVİD-19 salgını ve deprem felaketinde meslektaşlarının birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirten Yıldız, "Şimdi de sokak hayvanları konusunda üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Büyük bir aile olmanın sorumluluğunu taşıyoruz" dedi.

Whatsapp Image 2024 09 15 At 14.01.25 (1)

Tarım ve Orman İl Müdürü'nden Teşekkür

Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk ise, veteriner hekimliğin bakanlığın ana omurgalarından biri olduğunu belirterek, Veteriner Hekimleri Odası ile önemli bir paydaş olarak çalıştıklarını ifade etti.

Whatsapp Image 2024 09 15 At 14.01.25 (2)

Yeni Yönetim Kurulu

Manisa Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası'nın yeni yönetim kurulunda Merter Yıldız'ın yanı sıra Ali Gök, Cenk Akın, Engin Çabuk ve Bilal Birlik yer aldı.

Manisa Veteriner Hekimleri Odası'nda Yıldız Tekrar Başkan Seçildi-5

Muhabir: Serkan Özcan