Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Saruhanlı’da ikamet eden E.A. (21) isimli şahsın evinde yapılan aramada, 7.74 gram esrar ve 10 adet sentetik hap ele geçirdi.

Narkotik ekiplerinin titizlikle yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında, E.A.’nın evinde yaptığı aramada esrar maddesi 12 parça halinde bulunurken, uyuşturucu etkisi olan sentetik haplar da suç delili olarak ele geçirildi. Şüpheli E.A., gözaltına alındıktan sonra, 10 Ekim 2024 tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Whatsapp Image 2024 10 10 At 15.58.33

Komşusunun 3 köpeğini bıçakladı: 2 köpek telef olurken, 1 köpek ise yaralandı! Komşusunun 3 köpeğini bıçakladı: 2 köpek telef olurken, 1 köpek ise yaralandı!

Manisa Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, kullanan, nakleden kişilere karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. İl genelinde düzenlenen operasyonlarla uyuşturucunun yayılmasının önüne geçmek amacıyla çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Yetkililer, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede vatandaşların da duyarlı olmasını ve şüpheli durumları güvenlik güçlerine bildirmesini istedi. Halkın sağlığını ve güvenliğini tehdit eden suçlulara karşı başlatılan bu mücadelede başarı elde edilmesi için vatandaşların desteği önemli bir unsur olarak vurgulandı.

Muhabir: Pınar Gezici