Son olarak 14 Ekim 2024 Pazartesi günü, Akhisar çıkışında İstanbul karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda saat 16.00 sıralarında görülen Servet Apak’tan o andan sonra bir daha haber alınamadı. Akaryakıt istasyonunun bir başkasının telefonunu alarak ablasını aradığı kaydedildi. Ancak nereye gittiği veya yanında kimlerin bulunduğu bilinmiyor.

Ailesi ve arkadaşları büyük bir endişe içerisinde. Kayıp gençle ilgili bilgisi olan vatandaşların derhal güvenlik güçlerine ya da aileye bilgi vermeleri için çağrı yapıldı. Görenlerin veya bilgisi olanların 05527465593 numaralı telefondan aileye ulaşmaları rica ediliyor.

Kayıp Genç İçin Arama Çalışmaları Başladı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kaybolan genç için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Akhisar ve çevresinde bulunan güvenlik kameraları incelenirken, genç adamın izini bulmak için mahalle ve köylerde de arama çalışmaları sürdürülüyor. 
Ailesi: "Lütfen Bilgisi Olan Bizimle İletişime Geçsin"

Tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü Tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü

Servet Apak’ın ailesi, yaptığı açıklamada "Oğlumuz Servet’ten haber alamadığımız iki gün boyunca büyük bir endişe içerisindeyiz. Lütfen onu gören, nerede olduğunu bilen varsa hemen güvenlik güçlerine ya da bizimle iletişime geçsin. Evladımızın sağ salim bulunmasını istiyoruz" dedi.

Muhabir: Pınar Gezici