Büyükşehirden yangın mağdurlarına destek! Büyükşehirden yangın mağdurlarına destek!

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yeşilova Mahallesinde tabancayla  öldürülmiş bir erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından tabancayla öldürülen kişinin Yeşilova Mahallesinde yaşayan İ.D'nin olduğu belirlendi.

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri  şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında jandarma ekipleri aynı mahallede oturan ve husumetli oldukları öğrenilen 3 kişinin evine baskın düzenledi.

Whatsapp Image 2024 09 18 At 20.20.36 (1)

Ekiplerce gözaltına alınan 3  kişinin adreslerinde yapılan aramalarda, 1 Adet Ruhsatsız Tabanca, 3 Adet Ruhsatsız Kurusıkı Tabanca, 1 Adet Havalı Tabanca, 1 Adet Kurusıkı Tabanca Şarjörü, 1 Adet Tabanca Şarjörü, 6 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği ,1 Adet Kasatura, 27 Adet Kurusıkı Tabanca Fişeği, 4 Adet Bıçak ,6 Adet 7,65 Tabanca Fişeği, 10 Adet Çakı, 101 Adet 12 Cal. Av Tüfeği Fişeği ,20 Adet 16 Cal. Av Tüfeği Fişeği, ele  geçirildi.

Şüphelilerden İ.E(50) için Savcılık tarafından aynı gün gözaltı kararı  verilerek işlemleri için karakola götürüldü.

Whatsapp Image 2024 09 18 At 20.20.36

 EKİPLER  ÇOK SAYIDA GÜVENLİK KAMERASI İNCELEDİ

Çok sayıda güvenlik kameralarını izleyen  jandarma ekipleri,  köye  beyaz bir otomobilin geldiği ve farklı tarihlerde öldürülen İ.D'yi ve ailesini  takip ettikleri belirlendi. Tespit edilen şüphelilerden S.G. ve E.G.İstanbulda yurtdışına  kaçmak üzereyken yakalandılar.

Gözaltına alınan S.G ve E.G işlemlerinin ardından sevk edildikleri hakimlikçe kasten adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Öte yandan  ev aramalarında tabanca  çıkan şüpheli İ.E ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Muhabir: Serkan Özcan