Akhisar’da Balıkesir’den İzmir yönüne seyir halinde olan bir kapalı kasa hafif ticari aracın, sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucu kaza meydana geldi. Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Akhisar girişinde gerçekleşti.

35 plakalı araç, sürücüsünün uyuklaması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç birkaç takla attıktan sonra durabildi.

Whatsapp Image 2024 10 08 At 17.05.51

Kaza sonrasında araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden 112 Acil Servis ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye sevk etti. Yaralıların durumlarıyla ilgili detaylı bilgi verilmezken, sürücünün kazayı yara almadan atlattığı bildirildi.

Kazada herhangi bir can kaybının yaşanmamış olması büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Borç kavgasında pompalı tüfekle baskın Borç kavgasında pompalı tüfekle baskın

Whatsapp Image 2024 10 08 At 17.05.51 (1)

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Trafik akışı kazanın meydana geldiği bölgede bir süre kontrollü olarak sağlanırken, aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Akhisar girişinde meydana gelen bu kaza, uzun süreli yolculuklar sırasında dikkat ve uyanıklığın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Muhabir: Pınar Gezici