Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen başarılı operasyonla, FETÖ/PDY terör örgütüne üye olduğu belirlenen eski Kara Kuvvetleri Komutanlığı albayı İ.U. yakalandı.

11 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan İ.U., güvenlik güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda yakalandı. Balıkesir İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından aranan İ.U., Akhisar’da düzenlenen operasyon sonucunda gözaltına alınarak cezaevine teslim edildi.

FETÖ/PDY terör örgütü ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar, halkın desteği ve güvenlik güçlerinin kararlılığıyla devam ederken, yetkililer, terör örgütlerine yönelik mücadelede taviz verilmeyeceğini bir kez daha vurguladı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, bu tür operasyonların süreceğini ve terör örgütlerine karşı mücadelenin kesintisiz olarak devam edeceğini belirtti.

İki aile arasındaki tartışmada 1 polis memuru yaralandı İki aile arasındaki tartışmada 1 polis memuru yaralandı

Akhisar halkı ve tüm kamuoyuna, suçluların adalet önüne çıkarılması için kararlılıkla çalışmaların sürdürüleceği bildirildi.

Muhabir: Pınar Gezici