Dernek başkanı Ali Cem Yıldız önderliğinde, dün Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun’u makamlarında ziyaret ettiler.
Ziyaret kapsamında, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ile yapılan görüşmede, derneğin çalışmaları, faaliyet alanları ve ileride hayata geçirilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Dutlulu, toplumsal yardımlaşmanın önemine dikkat çekerek, Akhisar'da farklı kesimlerden gelen tüm vatandaşların birlik ve beraberlik içinde olmasının kentin sosyal yapısını güçlendirdiğini vurguladı. Ayrıca, dernek çalışmalarını desteklediğini belirterek, gelecekte yapılacak etkinliklerde belediyenin her zaman yanlarında olacağını dile getirdi.

Whatsapp Image 2024 10 16 At 11.29.37

Manisa'da seyir halindeki tır, biçerdövere arkadan çarptı! Manisa'da seyir halindeki tır, biçerdövere arkadan çarptı!

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun’a yapılan ziyarette ise toplumsal güvenlik, gençlerin korunması ve suça sürüklenmelerinin önlenmesi için birlikte yapılabilecek projeler konuşuldu. Dernek Başkanı Ali Cem Yıldız, özellikle gençlerin suçtan uzak tutulması ve bilinçli bireyler olarak yetişmeleri konusunda Emniyet Teşkilatı ile iş birliği içinde çalışmak istediklerini ifade etti. Emniyet Müdürü Coşkun ise bu tür toplumsal projelerin önemine değinerek, Akhisar gençlerinin korunması ve bilinçlendirilmesi için gereken desteği vereceklerini belirtti.

Her iki ziyaretin de olumlu geçtiğini dile getiren Akhisar Genç Aleviler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Cem Yıldız, bu tür görüşmelerin dayanışma ve iş birliğini artıracağını, kentin sosyal barışına katkı sağlayacağını söyledi. Dernek, önümüzdeki dönemde toplumsal farkındalık projelerine devam edeceğini belirterek, şehrin her kesiminden insanları bu dayanışmanın bir parçası olmaya davet etti.

Kaynak: Haber Merkezi