Akhisar Nuri Giyik Sanayi Sitesi'nde bulunan bir hurda işletmesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.30 sıralarında, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı hurda işletmesi içerisinde daha çok plastik geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu alanda yangın çıktı.
Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangın, çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi ve emniyet güçleri tarafından kontrol altına alındı. Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı.
Yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırmalar sürerken, olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığı bildirildi. Yangının neden olduğu maddi hasar ise henüz belirlenemedi.
Yangın sonrası konuşan yetkililer, çevre halkının dikkatli ve duyarlı davranışları sayesinde yangının kısa sürede kontrol altına alındığını belirterek, benzer olayların yaşanmaması için hurda işletmeleri ve geri dönüşüm tesislerinde güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini vurguladılar.

Manisa'da Hurda Işletmesi Alevlere Teslim Oldu! (2)

Manisa'da Hurda Işletmesi Alevlere Teslim Oldu! (3)

Manisa'da Hurda Işletmesi Alevlere Teslim Oldu! (4)

Alaşehir'de tarım işçilerini taşıyan traktörün römorku takla attı! 11 yaralı Alaşehir'de tarım işçilerini taşıyan traktörün römorku takla attı! 11 yaralı

Manisa'da Hurda Işletmesi Alevlere Teslim Oldu! (5)

Muhabir: Pınar Gezici- Erdinç Alkan