Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in seçimde döneminde vaatlerinden biri olan 'Kent Lokantısı' Projesinin ilki Şehzadeler’de faaliyete geçti.

Şehzadeler'de yoğun bir katılım ile gerçekleşen kent lokantası ve halk mandırası açılışında konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, ''Halka hizmetin en önemli göstergesi olan Kent Lokantasını Manisa’nın 17 ilçesinde en kısa sürede açacağız’’dedi.

Zeyrek, ‘’Seçim döneminde söz vermiştik ülkenin birçok yerinde vardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Erkem İmamoğlu’nun öncülüğünü yaptığı kent lokantasını bugün Manisa’ma kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kent Lokantaları Sosyal Belediyecilik hizmetini en önemli simgeleri haline geldi. Manisa’da ve ülkemizde amacımız bu ekonomik krizde vatandaşımızın bir nebze olsa yanında olabilmek ve günde 3 öğüt sıcak yemeği belediyemiz aracılığımızla vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda Manisa’da bugün halk mandırayı da hizmete açıyoruz. Kent lokantasıyla halk mandırayı aynı mekânda buluşturduk. Halk mandırayla amacımız süt ürecilerini ve hayvancılığı desteklemek ve daha da yaygın hale getirmektir.  Bugün Şehzadeler ilçesinde bu uygulamayı başlattık en kısa sürede 17 ilçemizde hayata geçireceğiz. Manisa’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’İfadelerini kullandı.

Zeyrek daha sonra halk lokantasında kendi elleriyel vatandaşlara yemek ikramında bulundu.

Yeniden Refah Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Akın Atçı oldu Yeniden Refah Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Akın Atçı oldu
Manisa Kent Lokantası AçılışıManisa Kent Lokantası AçılışiıManisa Kent Lokantası (2)Manisa Kent LokantasıFerdi Zeyrek Kent Lokantası Açılışı
Muhabir: Serkan Özcan