Ailesi ve yakın çevresi tarafından günlerdir haber alınamayan Selin Öztürk'ün durumu ile ilgili çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı. Özellikle uyuşturucu bağlantılı olaylara karıştığı iddiaları dikkat çekiyor. Ailesi, Selin'in daha önce ölüm tehditleri aldığını belirterek, kızlarının hayatından endişe duyduklarını ifade etti.

Manisa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise konuyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattıklarını açıkladı. Yetkililer, Selin Öztürk'ün kaybolmasıyla ilgili her türlü ihtimali değerlendirdiklerini ve uyuşturucu bağlantısı iddialarını da titizlikle incelediklerini belirtti.

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran olayla ilgili olarak, Selin Öztürk'ün bulunması için çalışmalar sürüyor. Polis, genç kadının en son görüldüğü yerlerdeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

Öztürk ailesi, kızlarının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım bekliyor. Olayın aydınlatılması ve Selin Öztürk'ün akıbetinin belirlenmesi için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda.