Akhisar Devlet Karayolu üzerindeki Zeytinliova Kavşağı, bir kez daha trafik kazasına sahne oldu. Trafiğin oldukça yoğun ve karmaşık olduğu bu bölgede, bugün saat 10.30 sıralarında otomobil ve motosikletin karıştığı bir kaza meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Zeytinliova yönünden lise kavşaklarına doğru seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, ışıklarda U dönüşü yapmak isteyen bir otomobile çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet, yan yatarak sürücüsünü yola savurdu. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Whatsapp Image 2024 10 05 At 13.37.27

Başıboş sokak köpekleri koyunları telef etti Başıboş sokak köpekleri koyunları telef etti

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve trafik polisleri sevk edildi. Yaralı, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yetkililer, motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Trafik kazasının ardından bölgede kısa süreli bir trafik yoğunluğu yaşandı, ancak trafik ekiplerinin müdahalesiyle yol yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Muhabir: Pınar Gezici