Tarım, hayvancılık ve üretim faaliyetlerine destek veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın yoğun olduğu mahallelerde yer alan göletlerde bakım, onarım ve genişletme çalışması yapıyor.

Üreticilerin göletlerden sağladığı faydayı arttırmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Pınarköy Mahallesi’ndeki gölette bakım, onarım ve genişletme çalışmalarına başladı.

Manisa'daki silahlı kavgada 1 kişi yaralandı Manisa'daki silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Habermedyafotograf 43879 4Ee4E531E7254E11Ab2C569Aa20De27A

Gölet alanının genişletilmesi, su tutma kapasitesinin arttırılması ve yeni gövde imalatı çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmaları kısa sürede tamamlayıp, vatandaşların kullanımına sunacak. Pınarköy Mahalle Muhtarı Hüseyin Sanlı, hayvan içme suyu göletine yapılan bakımdan çok memnun olduklarını söyledi. 

Habermedyafotograf 43879 2E9A316E06234C8789Dc8E30187F03D9

Her Zaman Üreticilerimizin Yanındayız

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelere destek sağladığını belirterek, “Sera desteğinden, arıcılığa, tarımsal sulama tesislerinden, hayvan içme suyu göletlerine, fidan desteğinden, tahmin istasyonlarına, süt üreticiliğinin desteklenmesinden, damla sulama tesislerine kadar her alanda üreticilerimizin yanındayız.

Hayvan içme suyu ve tarımsal sulama göleti çalışmaları, hayvancılığın ve tarımsal üretimin yaygın olduğu ilçelerimizde tüm hızıyla sürüyor. Yunusemre ilçesi Pınarköy Mahallemizde, gölet onarım ve genişletme çalışmalarına başladık. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak üreticilerimizin hizmetine sunulacak. Tarım şehri Manisa’mızda, üreticimize desteklerimiz sürecek” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi