Geçtiğimiz günlerde Salhili'de çıkan orman yangınından etkilenerek mağduriyet yaşayan çiftçilere destek verilmeye başlandı.

Merih Demiral ceza alacak mı? 2 maç ceza mı aldı? Merih Demiral Hollanda maçında cezalı mı? Merih Demiral ceza alacak mı? 2 maç ceza mı aldı? Merih Demiral Hollanda maçında cezalı mı?

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yangından etkilenen çiftçilere yönelik destek çalışması başlattı. Müdürlükten yapılan açıklamada; Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün koordinasyonunda, Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin yoğun gayretleri ve çalışmaları sonucunda, geçtiğimiz günlerde Salihli İlçesi Yağbasan ve Karasavcı Mahallelerinde çıkan yangında küçükbaş otlatma alanları ve yem saman deposu zarar gören yetiştiricilerimize 10 ton yem teslimi yapıldı. 25.06.2024 tarihinde 5 ton kaba yem, 5 ton kesif yem, toplam 5 yetiştiricimize Yağbasan Mahallesinde teslim edildi''İfadelerine yer verildi.

Devletimizden Allah razı olsun

Yangından etkilenen çiftçi Sefa Yağcılar, 'Devletimiz her zaman yanımızdaydı' dedi. Yağcılar: ''Ben 54 yaşındayım bu yaşıma kadar böyle bir felaket görmedim. Yangın günü çevreme müdahale ederken saniyeler içinde samanlarım tutuştu.  O an hayvanlarımı bırakmak zorunda kaldım. Ateşin içinde kaldım hayvanlarımın 4-5 tanesi bıraktım. Bir tane düveyi salamadım yarım saat içinde düvemin can verdiğini gördüm. Bir tane iki aylık buzağımda yaralandı. Yangın sonrası valimiz, kaymakakımız, belediye başkanımız il tarım müdürümüz yanımızdaydı. Devletimizden milletimizden Allah razı olsun. Bizleri her zaman yanımızda olduklarından dolayı memnun ettiler. Yangın sonrası bakanımız telefonla aradı. Geçmiş olsun dileklerini iletti. Devletimiz her zaman yanımızda. Bugünde İlçe Tarım Müdürlüğünden yoncalarımız, paketlerimiz ve yemlerimiz geldi. Devletimizden Milletimizden Allah bin kere razı olsun''dedi.

Kaynak: Haber Merkezi