Otoyolda feci kaza: 3'ü ağır 22 yaralı Otoyolda feci kaza: 3'ü ağır 22 yaralı

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yürütülen geniş kapsamlı istihbarat çalışmaları sonucunda, 17 yaşındaki S.G. isimli şahsın iş yerinde uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edildi.

Bu tespitin ardından, Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan talimat doğrultusunda, 30 Temmuz 2024 tarihinde Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri ve JASAT tarafından şüphelinin ikamet adresine operasyon düzenlendi.

Operasyonun Detayları

Operasyon sırasında, şüphelinin ikametinde yapılan aramalarda 253 adet extacy hap ve 19 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Şüpheli S.G. (K/17) hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan adli işlem başlatıldı.

Adliyeye sevk edilen S.G., Akhisar Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklanarak Akhisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma ekipleri, uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Bu operasyon, uyuşturucu ticaretine karşı verilen mücadelenin bir parçası olarak önemli bir adım olarak kaydedildi. Akhisar halkı, güvenlik güçlerinin başarılı çalışmaları sayesinde daha güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilecekler.

Muhabir: Pınar Gezici- Erdinç Alkan