Akhisar'da 5 Ağustos Pazartesi günü saat 22.30 sıralarında Hacıishak Mahallesi 241 Sokak üzerinde kayınpeder H.B. ile damat M.U. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kayınpeder H.B., yanında bulunan silahla damadı M.U.’ya baş kısmında birden fazla kez ateş etti.

Olayın ardından 112 acil servis ekipleri ve emniyet güçleri hızla olay yerine sevk edildi. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Motosikletli polisler, olay yerine ilk müdahale eden ekip oldu ve şüpheli H.B. ile birlikte bir kişiyi daha silahla yakalayarak gözaltına aldı.

Akhisar'da balık tezgahlarına denetim! Akhisar'da balık tezgahlarına denetim!

Whatsapp Image 2024 08 07 At 13.37.17

Yaralı M.U., 112 acil servis ekipleri tarafından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralının yakınları hastaneye akın ederken, ilk müdahalenin ardından M.U.’nun özellikle omurilik kısmından hasar aldığı yoğun bakımdaydı.

Ancak bugün, 7 Ağustos 2024 Çarşamba günü, yoğun bakımda olan 35 yaşındaki damat Murat Usal hayatını kaybettiOlayla ilgili soruşturma devam ederken, Murat Usal’ın ölümünün ardından soruşturmanın daha da derinleştirileceği bildirildi.

Muhabir: Pınar Gezici- Erdinç Alkan