Kanal D’nin sevilen yarışma programı "Gelinim Mutfakta" bu hafta Manisa'nın Akhisar ilçesinden gelen özel konuklarla izleyicileri buluşturuyor. Haftaiçi her gün ekrana gelen ve Karga Film tarafından hazırlanan program, bu hafta Akhisarlı gelin Hanife ve kaynanası Emine’yi ağırlıyor.

Kötü Kan dizisi Çamur Burhan kimdir? Gerçek adı ne? Eşi kim? Kötü Kan dizisi Çamur Burhan kimdir? Gerçek adı ne? Eşi kim?

Yarışmanın sunucusu Aslı Günel’in keyifli sunumuyla ekrana gelen programda, Akhisar’ın güçlü lezzet temsilcileri Hanife ve Emine, mutfaktaki hünerlerini sergilemeye başladı.

Her hafta farklı şehirlerden gelen yarışmacıların yeteneklerini sergilediği programda bu hafta Akhisar’dan gelen Hanife ve kaynanası Emine’nin alacağı puanlar, izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor.

Kaynanaların gelinleri değerlendirdiği yarışma, kıyasıya bir mücadeleye sahne oluyor. Akhisar’dan katılan bu ikili, yöresel tarifleri ve lezzetleri ile iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Hanife, yemek yapma konusundaki iddiasını ortaya koyarken, kayınvalidesi Emine de gelinini en iyi şekilde temsil etmek için ona destek veriyor. Programda hem Akhisar mutfağının lezzetleri hem de gelin-kaynana uyumunun ön plana çıkacağı yarışmanın sonucu ise şimdiden merak konusu. Programın sonunda Hanife’nin alacağı puanlar, haftanın galibini belirlemede büyük rol oynayacak.

"Gelinim Mutfakta" yarışması, kaynana-gelin ilişkilerinin eğlenceli yönlerini ekrana taşırken, mutfakta da kıyasıya bir rekabet sunmaya devam ediyor. Akhisarlı Hanife ve kaynanası Emine’nin yarışmadaki performansları ise izleyicilerin heyecanla beklediği anlar arasında yer alıyor.

Muhabir: Pınar Gezici