Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına Manisalı bir isim atandı. Manisa Akhisarlı AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da göreve atanan Manisalı hemşerisini ziyaret etti.

Büyükşehirden yangın mağdurlarına destek! Büyükşehirden yangın mağdurlarına destek!

HAKKI SUSMAZ KİMDİR?

1974 yılında  Manisa'nın Gördes ilçesinde doğan, ilköğrenimini de aynı ilçede tamamlayan Hakan Susmaz, 1992 yılında Sağlık Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra kariyerine Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nde başladı. 2001 yılında Sağlık Bakanlığı Hukuk Müşavirliği'nde göreve başladı ve bu süreçte Bakanlık bünyesinde çeşitli kurul ve komisyonlarda görev aldı. 2018 yılı Ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü'ne atandı.

8A5Edc35 85C1 451E 90Ef 4Cfe45D1Ec43

AyrIca ULAK Haberleşme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini ifa etmiş olan HakkıSusmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına Hakkı Susmaz atandı. Susmaz'a  görevi Cumhurbaşkanı imzası ile görevlendirme tevdi edildi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da Susmaz'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı diledi ve kendisi kutladı. 

Yenişehirlioğlu, Hakkı Susmaz ziyaretini şu sözler ile paylaştı: 

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle; Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı olarak atanan Manisalı hemşehrimiz Sayın Hakkı Susmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sayın Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor; çalışmalarında başarılar diliyorum."

Muhabir: Erdinç Alkan