Manisa Büyükşehir'den önemli duyuru! Manisa Büyükşehir'den önemli duyuru!

Takım halinde Türkiye ikinciliğini kazanan Akhisar Okçuluk Takımı, bireysel olarak da iki sporcu bronz madalya alarak Türkiye üçüncüsü oldu. Bu gurur verici başarı sonrası Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sporcular Yeliz Dedeoğlu, Alper Tutal, Necati Akbudak, Fatma Tutal ve antrenörleri Meral Mazineler’i belediyede ağırlayarak, başarılarından dolayı tebrik etti. Dutlulu, “Sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu gururu bizlere yaşattıkları için minnettarız ve sporu desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 15 At 15.36.28

30 Saniyelik Seslendirme:

Akhisar Belediyespor Okçuluk Takımı, Antalya’da düzenlenen Para-Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Takım halinde Türkiye ikinciliğini kazanan sporcular, bireysel kategoride de iki Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, başarılarından dolayı takımı tebrik ederek, sporcuları belediyede ağırladı. Dutlulu, ilçede sporun gelişmesine verdikleri desteği sürdüreceklerini vurguladı. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz!

Whatsapp Image 2024 10 15 At 15.36.29

Kaynak: Haber Merkezi