Manisa'da merkez mahallere su taşıyan hattın geçtiği  Şehzadeler ilçesi Kültür Merkezi önünde ani oluşan arıza, MASKİ'nin çalışmalarıyla düzeltildi. 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) ekipleri, arızayı  onarırken su ketintisi yaşanacağından dolayı vatandaşları mağdur etmek için gece saatlerinde çalışmalarını yürüttü. Gece saat 23: 00'da başlayan onarım geç saatlere kadar devam etti. Yapılan çalışmların takibini bizzat İçme Suyu Daire Başkanı Kerim Ali Oruç Orhan yaptı. 

Manisa'da yangından yanan kişi hastanede hayatını kaybetti Manisa'da yangından yanan kişi hastanede hayatını kaybetti

Arıza onarımıyla ilgili konuşan Daire Başkanı Orhan, “Manisa merkezimizi besleyen ana isale hattımızda aniden meydana gelen arıza 11 merkez mahallemizi etkileyen bir arızaydı. Arızanın giderilmesi için içme suyu dairemize bağlı ekiplerimizi bölgeye yönlendirdik. Yurttaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı gece saatlerine kadar yürüttük. Ekiplerimiz gece boyunca arızanın giderilmesi için özveriyle çalıştı. Arızayı kısa sürede gideren tüm emekçi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Arızanın onarılmasıyla birlikte,  Çarşı, Utku, 1.Anafartalar, 2.Anafartalar, Peker, Yarhasanlar, Dinçer, Tevfikiye, Aynı Ali, Saruhan ve Arda mahallelerinde sular tekrardan açıldı.

Maski̇ Arızayı Onarmak Için Tam Gaz Çalıştı! (1)

Maski̇ Arızayı Onarmak Için Tam Gaz Çalıştı! (2)

Maski̇ Arızayı Onarmak Için Tam Gaz Çalıştı! (3)


 

Kaynak: İHA