Real Madrid, takımında sakatlıklarla boğuşuyor. Real Madrid takımını güçlendirmek için Galatasarayın golcüsü Icardi’yi takımına transfer etmek mi istiyor? Icardi Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Icardi Real Madrid’e mi transfer olacak? İşte detaylar...

İcardi Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Real Madrid, Vinicius Junior‘ın milli takımda yaşadığı sakatlık sonrasında güçlü bir hamle yapmaya hazırlanıyor. İspanyol devi, Galatasaray’ın başarılı golcüsü Mauro Icardi’yi transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.

Mauro Icardi Real Madrid'e mi transfer oluyor?

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, Real Madrid'in transfer gündemine girdi. Tutto Mercato'nun haberine göre; İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, gol yollarındaki sorunu çözmek için Mauro Icardi'yi istiyor. Icardi'nin Galatasaray ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Mauro Icardi Real Madrid'e mi transfer oluyor İcardi Galatasaray'dan gidiyor mu Real Madrid İcardi transferi gerçek mi (1)

Real Madrid'in İcardi için transfer ücreti kaç?

Galatasaray’ın yıldız golcüsü  Mauro Icardi için Real Madrid  15 milyon Euro ödemeye hazırlanıyor. İspanyol devi, bu transfer ile takımını güçlendirmeyi amaçladığı iddiası var.

Galatasaray taraftarını üzen gelişme

Real Madrid‘in Icardi için girişimde bulunması, Galatasaray camiasını derinden üzdü. Icardi takımın önemli gol isminin   transfer iddiaları  sarı-kırmızılı taraftarı endişelendiriyor.

Mauro İcardi'nin Galatasaray performansı

Mauro Icardi, güzel günler geçirdiği Galatasaray'a transfer olabilmek için maddi anlamda büyük fedakarlıklarda bulundu.

Arjantinli yıldız futbolcu, transfer döneminde Suudi Arabistan'dan gelen yıllık 20-30 milyon avroluk teklifleri kabul etmedi ve daha düşük bir ücret karşılığında Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mauro Icardi Real Madrid'e mi transfer oluyor İcardi Galatasaray'dan gidiyor mu Real Madrid İcardi transferi gerçek mi (2)

Yıldız futbolcu, bu fedakarlığının yanı sıra yüksek aidiyet duygusuyla da sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kurdu.

Sahada takımının kazanması için üst düzey bir mücadele ortaya koyan Icardi, günlük hayat ve seyahatlerinde Galatasaray ürünlerini kullanarak kulübe olan bağlılığını gösterdi.

Mauro Icardi, Bitexen Antalya spor'u 2-0 yendikleri karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından "Sonra dedim iyi ki Galatasaraylıyım." paylaşımını yaparak Galatasaray'a olan sevgisini bir kez daha vurgulamıştı.