Futbolu yakından takip eden herkesin sevdiği ve takdir ettiği isimlerden biri de Merih Demiral bildiğiniz gibi. Milli formayı giymesinin yanı sıra, El-Ehli'de defans oyuncusu olarak ter döken 25 yaşındaki Merih Demiral eşi Heidi Lushtaku kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Neiş yapıyor? Gibi soruların cevaplarını sizler için derledik...

Merih Demiral'ın eşi Heidi Lushtaku kimdir?

Heidi Luhstaku, Arnavut bir şarkıcı, model, güzellik kraliçesi ve Tv ünlüsüdür. Heidi, Arnavutluk’un Yıldızlarla Dansı’nın (2014-2015) parçalarından biri.

MERİH DEMİRAL’IN EŞİ HEİDİ (3)

Heidi Lushtaku kaç yaşında?

Heidi Lushtaku 28 Haziran 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yani 33 yaşındadır.

MERİH DEMİRAL’IN EŞİ HEİDİ (4)

Heidi Lushtaku nereli?

Heidi, Kosova doğumludur. İsviçre'de büyümüştür.

MERİH DEMİRAL’IN EŞİ HEİDİ (1)

Heidi Lushtaku dini nedir?

Heidi Müslümandır.

Heidi Lushtaku boyu kaç?

1.73 boyundadır.

MERİH DEMİRAL’IN EŞİ HEİDİ (2)

Heidi Lushtaku sosyal medya hesapları

  • İnstagram: @heidilushtaku
  • Facebook: @HeidiLushtaku

Merih Demiral kimdir?

Suudi Pro League kulübü Al-Ahli ve Türkiye milli takımında stoper olarak oynayan Türk profesyonel bir futbolcudur.  Fenerbahçe altyapı sisteminin bir ürünü olan Demiral, 2016 yılında Portekiz ekibi Alcanenense'ye transfer oldu. Ocak 2017'de Sporting B'ye kiralandı ve Segunda Liga'daki ilk profesyonel maçına 5 Şubat 2017'de Famalicão ile evinde 1-1 berabere kaldıkları maçta çıktı.

Dolunay Soysert Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Eski Eşi Kim? Çocuğu Var Mı? Dolunay Soysert Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Eski Eşi Kim? Çocuğu Var Mı?

Merih Demiral'ın eşi Heidi Lushtaku kimdir Nereli

Sezon sonunda kulüp tarafından doğrudan sözleşme imzalandı. 15 Ağustos 2018'de kiralık olarak Türk kulübü Alanyaspor'a katıldı . 29 Ocak 2019'da 3,5 milyon € karşılığında Alanyaspor'a kalıcı olarak katıldı. Sonrasında sırasıyla Sassuolo Juventus, Atalanta ve son olarak şu anda oynadığı El Ahli takımında forma giyiyor.

Kaynak: Haber- Hatice Zeybek