Son yılların en meşhur aşk hikayelerinden birisi olan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu hikayesi hakkında hergün yeni bir gelişme yaşanıyor. İşte Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu barıştı mı? Gibi soruların cevaplarına haberimiz içerisinde ulaşabilirsiniz.

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu barıştı mı?

Mert Ramazan Demir kimdir?

Mert Ramazan Demir, 1998 yılında İstanbul’un Bakırköy ilçesinde dünyaya gelmiş bir sinema ve dizi oyuncusudur1. 1.79 m boyunda ve 24 yaşında olan Demir’in doğum tarihi 25 Kasım 1998’dir ve burcu yay’dır. Çocukluğunu İstanbul’un Bakırköy ilçesinde geçiren Demir, aslen Kocaeli’li bir aileden gelmektedir.

2015 yılında oyunculuk kariyerine adım atan Demir, birçok sinema ve dizi projesinde yer almıştır. İlk olarak Sema Bekmez Oyunculuk Ajansı’na kaydolan Demir, daha sonra Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da aldığı eğitimlerle profesyonel oyunculuk dünyasına giriş yapmıştır.

Demir’in ilk filmi 2015 yılında “Aşkopat” adlı film olmuştur1. Ancak geniş kitleler tarafından tanınması, 2021 yılında rol aldığı “Öğretmen” adlı dizideki Ateş karakteri ile olmuştur1. En son olarak “Yalı Çapkını” adlı dizide Ferit karakterini canlandırmıştır.

Özel hayatını kameralardan uzak yaşamayı tercih eden Demir’in bir dönem ünlü oyuncu Serra Arıtürk ile birlikte olduğu iddia edilmiştir.

Afra Saraçoğlu kimdir?

Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997’de Edremit, Balıkesir’de dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Antalya’da tamamladıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü’ne girdi. Ancak, 2016 yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuk kariyerine adım attığı için bu bölümü dondurdu.

Saraçoğlu’nun oyunculuk kariyeri, annesinin Özcan Deniz’e Afra’nın fotoğrafını göndermesi ve ardından Afra’nın deneme çekimine çağrılmasıyla başladı. Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde Afra, Yeşilçay’ın kızını canlandırdı. Kötü Çocuk filminde ise Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaştı.

2017-2018 yıllarında Fazilet Hanım ve Kızları adlı dizide 50 bölüm boyunca Ece karakterini canlandırdı. 2018 yılında Hummel ve Pantene markalarının yüzü oldu. Aynı yıl İyi Oyun ve Aşk Bu Mu? filmlerinde rol aldı. 2019’da Mehmet Aslantuğ’un da kadrosunda bulunduğu ve 21 bölüm süren Kardeş Çocukları dizisinde oynadı. 2020’de Öğretmen dizisinde yer aldı. 2021’de ise Çağan Irmak’ın yönettiği Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldı.

2018 yılında bir aşk hikayesi başlayan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, 2022’de yollarını ayırmıştı. Saraçoğlu, Yazıcıoğlu ile 5 yıl önce birlikte oynadıkları bir film setinde tanışmıştı. İlişkilerinin ‘ihanet’ sebebiyle sona erdiği iddia edilmişti. Afra Saraçoğlu’nun, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yakınlaşması, çiftin ayrılığına yol açtığı söylentiler arasındaydı.

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları olan Afra Safraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, bir süre önce Göcek’teki tatillerinde denizde öpüşürken görüntülendi. İkili, daha önce birbirleriyle romantik bir ilişki içinde oldukları iddialarını kesin bir dille reddetmişti. Ünlü çiftin son olarak ayrıldığı iddia edilmişti. Şuan için ise ilişkilerinin akıbeti bilinmiyor.