Ziyarete, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Programda, TBMM'nin açılmasıyla birlikte gündeme alınacak önemli konular ve Türkiye’nin karşı karşıya olduğu bölgesel tehditler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Erkan Akçay, yaptığı açıklamada Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 1 Ekim itibarıyla çalışmalarına başladığını ve önümüzdeki dönemde anayasa çalışmalarına ağırlık verileceğini belirtti.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'dan MHP Akhisar İlçe Teşkilatına Ziyaret!

Akçay, “TBMM 1 Ekim’den itibaren açıldı ve gündemde olan maddeleri konuşmaya devam edeceğiz. En önemli gündem maddelerimizden biri, anayasa çalışmalarına hız vermek. Tüm siyasi partilerin geniş katılımıyla demokratik bir anayasa sürecini tamamlamayı hedefliyoruz. Bu şekilde anayasa tartışmalarına son vermemiz gerekiyor,” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'dan MHP Akhisar İlçe Teşkilatına Ziyaret!

Akçay ayrıca, İsrail ve Gazze’deki katliam ve saldırılara değinerek, bu çatışmaların bölgeye yayılma tehlikesine dikkat çekti. Türkiye’nin bu süreçte hem devlet hem de millet olarak gerekli tedbirleri almak zorunda olduğunu vurguladı.

Whatsapp Image 2024 10 20 At 14.06.08

Akçay, "Türkiye'nin birlik ve beraberliği en önemli husustur. Daha fazla kenetlenmeliyiz. Türkiye, demokratik ve çok partili bir siyasi hayatı benimsemiş bir ülkedir. Bu rekabet doğaldır, fakat bu rekabetin milli meselelerde bir körlüğe dönüşmemesi gerekir. Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı tehlikelere karşı hep birlikte durmalıyız,” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özel "Yenidoğan Çetesi" soruşturmasıyla ilgili açıklama yaptı CHP Genel Başkanı Özel "Yenidoğan Çetesi" soruşturmasıyla ilgili açıklama yaptı

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'dan MHP Akhisar İlçe Teşkilatına Ziyaret!-1

Ziyaret sırasında MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ve ilçe teşkilatı yöneticileri de söz alarak, bölgedeki siyasi gelişmeleri ve MHP’nin çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Akçay, Akhisar teşkilatına ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP’nin Türkiye genelinde ve Manisa’da güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini vurguladı.

Muhabir: Barış Gezici