İzmir'in Karşıyaka ilçesinde apartman önündeki molozlar sebebiyle kavga çıktı. Kavgada bir kişi silahla vurularak öldürüldü.

Olay, dün saat 21:20 sularında Demirköprü Mahallesi 6189/2. Sokak'ta gerçekleşti. İddiaya göre,  38 yaşındaki bina yöneticisi Hüseyin Akıncı ile aynı apartmanda  yaşayan 43 yaşındaki D.E.A  arasında apartman önündeki molozlar sebebiyle tartışma çıktı.

Traktör kasasının altında kalan kişi can verdi Traktör kasasının altında kalan kişi can verdi

D.E.A  tartışma esnasında silahını çıkararak ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlar Akıncı'nın boğazına isabet etti. Boğazından yaralanan Akıncı kanlar içinde yere yığıldı. Ateş açan şüpheli olay yerinden hızla kaçtı.

Olayın 112 Acil ekiplerine bildirilmesi üzerine, olay yerien polis ve sağlıkekipleri sevk edildi. Olay yerinde Akıncı'ya ilk müdahlesi gerçekleştirildikten sonra özel hastaneye kaldırıldı. Akıncı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayet şüphelisi D.E.A. bir süre sonra tabancayla birlikte teslim oldu.

Diğer bir yandan şüpheli D.E.A'nın, Hüseyin Akıncı ile daha önce de molozlar yüzünden tartıştığı bilgisi öğrenildi. Tartışmaya tanık olan apartmandaki vatandaşlardan Tamer Gazioğlu, yaşanan korkutucu anları anlattı. 

Gazioğlu,"Hüseyin Bey molozların kaldırılmasını istediğinde aralarında tartışma çıkmış. Sonra da karşısındaki kişi çıkan kavgada tabancayla vurmuş. Bu molozlar için çıkmış olay. Daha sonra da teslim oldu zaten" dedi.

Cinayet şüphelisi D.E.A'nın alınan ifadesinde silahı öldürmek için değil korkutmak için doğruttuğuancak silahın ateş aldığı ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Moloz Kavgası Sonunu Getirdi (3)

Kaynak: iHA