Son yıllarda Youtube’ta içerik yayınlayarak büyük bir servete ulaşan birçok kişi var. Yayınladıkları videolarla dünyanın dört bir yanında her yaştan izleyiciye hitap ediyorlar.

En başarılı Youtube içerik üreticilerinin başında Mr. Beast geliyor. Bu nedenle herkes Mr. Beast kimdir sorusuna yanıt arıyor. Youtube’un en çok kazanan ve en çok takipçiye sahip olan yıldızının kim olduğunu ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

Umut Evirgen Kim? Nereli? Babası Kim? Ne İş Yapıyor? Umut Evirgen Evli Mi? Eski Sevgilileri Kimlerdi? Umut Evirgen Kim? Nereli? Babası Kim? Ne İş Yapıyor? Umut Evirgen Evli Mi? Eski Sevgilileri Kimlerdi?

Mr Beast Kimdir

Mr. Beast Kimdir? Kaç Yaşında?

Dünyaca ünlü içerik üretici Mr. Beast, Youtube’ta yayınladığı içeriklerle milyonlarca insana ulaşıyor ve bu sayede her yıl milyonlarca dolar kazanıyor. Başarısıyla herkesi kendine hayran bırakan yıldız isim için Mr. Beast kimdir sorusu soruluyor.

Asıl adı Jimmy Donaldson olan Mr. Beast, 7 Mayıs 1998 yılında Amerika’nın Kansas eyaletinde doğdu. Şu anda 26 yaşında ve Kuzey Karolina’da ikamet ediyor.

Kendisinden iki yaş büyük olan abisi Charles "CJ" Donaldson da Youtube’ta içerik üretiyor ve Mr. Bro ile CjTheseDays kanallarını yönetiyor.

Mr. Beast ilk Youtube kanalını 13 yaşındayken açtı. MrBeast6000 adlı kanalında genellikle Minecraft, Pokemon Online, Black Ops 2 videoları yayınladı. Takipçisi sayısı 6000’e ulaştığında MrBeast6000 adında bir şarkı yayınladı.

BİR BİLGİ: İlk yıllarda yayınladığı videolar fazla popüler olmasa da bu durum 2017 yılında değişti. Yaklaşık 40 saatte tamamladığı 100 bine kadar saymak adlı videosu, yayınlandığı ilk birkaç gün içinde on binlerce kez izlendi.

Bu sayede büyük bir üne kavuşan Mr. Beast’in daha sonra yayınladığı videoları milyonlarca kişiye ulaştı. Bunun sonucunda herkes Mr. Beast kimdir sorusunu sormaya başladı.

Kanalının büyük bir başarıya ulaşmasının ardından içerik üretiminde kendisine yardımcı olması için çocukluk arkadaşlarını işe aldı. Kanalında şu anda 250’den fazla kişi çalışıyor.

Mr. Beast’in ana kanalı dışında Beast Reacts, MrBeast Gaming, MrBeast 2 ve Beast Philanthropy adlarında kanalları da var. Özellikle Beast Philanthropy’de yayınladığı içerikler çok seviliyor.

Bu kanalda hayırseverlik işleri yaptığı içerikler yayınlıyor. Bu içeriklerden bazıları şunlar:

  • Lamborghini dahil 100’den fazla araç bağışladı.
  • Evsiz bir kişiye 10 bin dolar verdi.
  • Bin kişinin katarakt ameliyatının masraflarını karşıladı.
  • Okyanusların temizlenmesi için 30 milyon dolar bağış topladı.
  • 20 milyon ağaç dikilmesi için 23 milyon dolar bağış topladı.
  • Bir canlı yayında bir milyon dolar bağışladı.
  • Yine bir canlı yayında özel bir ada verdi.

Mr Beast Kimdir 4

Mr. Beast Serveti Ne Kadar?

Son yılların en gözde Youtube içerik yayıncılarından olan Mr. Beast’in net serveti yaklaşık 500 milyon dolar. Ünlü Youtuber, 2018 yılında 320 bin dolara aldığı 279 metre karelik evde yaşıyor ve özel aşçısı, fitness antrenörü var.

Mr. Beast’in tek gelir kaynağı yayınladığı videolar değil. Yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla içerik başına yaklaşık üç milyon dolar kazanıyor.

Mr. Beast kimdir sorusunun odak noktası olan ünlü isim aynı zamanda 2022 yılında kurduğu Feastables çikolata markasıyla da yılda milyonlarca dolar kazanıyor.

Ancak Mr. Beast’in kazandığı paranın büyük bir kısmını yaptığı yatırımlara gidiyor. Geçtiğimiz şubat ayında verdiği bir röportajda banka hesaplarından hiçbirine erişiminin olmadığını ve parayla ilgili her şeyi şirketin CFO’sunun ve annesinin hallettiğini söylemişti.

Mr Beast Kimdir 9

Mr. Beast Dünyanın En Zengin Kaçıncı Adamı?

Mr. Beast toplamda 500 milyon dolarlık bir servete sahip ve her yıl milyonlarca dolar kazanmaya devam ediyor. Ayrıca şu anda en çok kazanan Youtuber konumunda. Ancak henüz milyarlarca dolarlık serveti olan isimler arasında değil.

Mr. Beast kimdir, serveti ne kadar, kaç yaşında, Mr. Beast dünyanın en zengin kaçıncı adamı sorularını sizler için yanıtladık