Spilkent Toplu Konut projesi Manisa halkını konfora kavuşturacak Spilkent Toplu Konut projesi Manisa halkını konfora kavuşturacak

Yunusemre Belediyesi Sosyal Tesisleri Yüzme Havuzu hafta sonları yani Cumartesi ve Pazar günleri halka açık olacağı açıklandı. Açıklamının içeriğinde yüzme havuzunu cumartesi günü tüm vatandaşların kullanabileceği aktarıldı. Pazar günleri ise havuz sadece ailelere açık olacak dendi. 

Müjde geldi! Hafta sonu halka açık-22

Hüzme havuzunun kullanımı ile ilgili açıklama yapan Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik, "Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban'ın talimatıyla yüzme tesislerimiz, hafta sonlarında uygun fiyata halkımızın hizmetine açılmıştır. Cumartesi günleri herkes kişi başı 300 TL'den, pazar günleri ise sadece aileler kişi başı 250 TL'den tesislere giriş yapabilecektir.

Tesislerimiz 09.30 ile 15.30 saatleri arasında halka açık olacaktır. Tesisimizde hafta içi ise çocuk ve gençlerimize yaz spor okulu yüzme eğitimi veriyoruz. Çocuklardan yetişkinlere kadar bu yaz herkesi havuzla buluşturmak için seferber olmuş durumdayız" dedi.

A W240096 02

Kaynak: İHA