Youtube platformunda video yayınlayan ve yayımladığı videolar ile geniş izleyici kitlesine sahip olan ve bunun ardından Twitter'da da beğeni toplayan Murat Soner'in hayatı merak konusu olup araştırılmaya başladı.Peki Murat Soner kimdir nerede yaşıyor mesleği nedir? Murat Soner'in eşi kim kızı kaç yaşında? merak edilen tüm soruların cevapları haberimizde.

Murat Soner kimdir nerede yaşıyor mesleği nedir?  Murat Soner'in eşi kim kızı kaç yaşında?

muratsonertv

Youtube’un esprili eleştirmeni Murat Soner;

Dizi ve film eleştirileri yapan Murat Soner, Youtube’da 1,64 milyon takipçiye ulaştı. Radyo programcılığı ve seslendirme de yapan Soner, hayat hikayesini anlattı.

Murat Soner, Youtube’da dizi ve film eleştirileri yapan bir Youtuber. Videolarını esprili bir dille çeken Soner, Youtube’da 1,64 milyon takipçiye ulaştı. Aynı zamanda radyo programcılığı ve seslendirme de yapan Soner, birçok radyo ve televizyon kanalında çalıştı.

Murat Soner, İstanbul doğumlu ve aslen Samsunlu. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Soner, eşi ve kızı hakkında çok fazla detay paylaşmıyor. Eşinin adının Ayşe olduğunu söyleyen Soner, kızının adı ve yaşı hakkında ise bir bilgi vermiyor.

Murat Soner, hayatının bir döneminde 2 yıl kadar Kanada’da yaşadı. Daha sonra Türkiye’ye dönüş yapan Soner, radyo programcılığına başladı. Birçok radyo ve televizyon kanalında çalışan Soner, seslendirme sanatçısı olarak da tanınıyor.

Murat Soner, Youtube’da dizi ve film eleştirileri yapmaya 2018 yılında başladı. Videolarını komik ve samimi bir şekilde sunan Soner, kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edindi. Youtube’da 1,64 milyon takipçisi olan Soner, en çok izlenen videolarında Game of Thrones, La Casa de Papel ve The Witcher gibi popüler dizileri eleştirdi.

Murat Soner, Youtube’un en sevilen eleştirmenlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Dizi ve film tutkunları tarafından takip edilen Soner, esprili yorumlarıyla izleyicilerini eğlendiriyor. Murat Soner’in Youtube kanalının adı Murat Soner. Ayrıca onu Twitter’dan da takip edebilirsiniz. Twitter hesabının adı @muratsonertv.

Murat Soner neden Kanada'ya gitti?

 Youtube’da dizi ve film eleştirileri yapan Murat Soner, 2012 yılında ailesiyle birlikte Kanada’ya göç etti. Fakat, istedikleri ve bekledikleri hiçbir şey yolunda gitmedi. Murat Soner, Kanada’da yaşadığı deneyimleri ve döndükten sonra yaşadığı zorlukları bir Youtube videosunda anlattı.

Murat Soner, Youtube’da dizi ve film eleştirileri yapan bir Youtuber. Videolarını esprili bir dille çeken Soner, Youtube’da 1,64 milyon takipçiye ulaştı. Aynı zamanda radyo programcılığı ve seslendirme de yapan Soner, 2012 yılında ailesiyle birlikte Kanada’ya göç etti. Fakat, istedikleri ve bekledikleri hiçbir şey yolunda gitmedi. Murat Soner, Kanada’da yaşadığı deneyimleri ve döndükten sonra yaşadığı zorlukları bir Youtube videosunda anlattı.

 Murat Soner, Türkiye’de radyo programcılığı ve seslendirme yaparken, Kanada’nın Montreal şehrinde bir radyo kanalından iş teklifi aldığını söyledi. Bu teklifi değerlendirmek için ailesiyle birlikte Kanada’ya gitmeye karar verdi. Kanada’nın yaşam kalitesi, eğitim sistemi, sağlık sistemi ve doğal güzellikleri gibi avantajları olduğunu düşündü. Ayrıca, kızının iyi bir eğitim almasını ve iki dil bilmesini istedi.

Murat Soner, Kanada’ya gittikten sonra hayal kırıklığına uğradığını belirtti. Kanada’nın sağlık sisteminin çok kötü olduğunu, ırkçılığın çok fazla olduğunu, Fransızcanın çok zor olduğunu ve ailesinin başına gelen talihsiz olayları anlattı. Murat Soner, Kanada’da yaşadıklarını “kabus” olarak nitelendirdi.

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren haber! Sonuçlar açıklandı Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren haber! Sonuçlar açıklandı

Murat Soner, 2014 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptığını söyledi. Fakat, Türkiye’ye döndükten sonra da zorluklarla karşılaştığını ifade etti. Türkiye’de iş bulmakta güçlük çektiğini, borçlandığını, evini kaybettiğini ve depresyona girdiğini anlattı. Murat Soner, bu süreçte ailesinin desteğini gördüğünü ve hayata yeniden tutunduğunu dile getirdi.

Murat Soner, 2018 yılında Youtube’da dizi ve film eleştirileri yapmaya başladığını söyledi. Videolarını komik ve samimi bir şekilde sunan Soner, kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edindi. Youtube’da 1,64 milyon takipçisi olan Soner, en çok izlenen videolarında Game of Thrones, La Casa de Papel ve The Witcher gibi popüler dizileri eleştirdi.

Murat Soner, Kanada’da yaşadığı deneyimleri ve döndükten sonra yaşadığı zorlukları bir Youtube videosunda anlattı. Bu videoyu izleyerek Murat Soner’in Kanada macerasını daha iyi anlayabilirsiniz. Murat Soner, Youtube’un en sevilen eleştirmenlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Dizi ve film tutkunları tarafından takip edilen Soner, esprili yorumlarıyla izleyicilerini eğlendiriyor.

Murat Soner'in daha önce yaptığı programlar nelerdir?

Murat Soner'in daha önce yaptığı programlar, Radyo Müzik - ProgramcıX Radio - ProgramcıTRT Okul - Medyada Sağlık Programı Dış SesTRT Okul - Anne & Çocuk Programı Dış SesPal FM - Genel Yayın Yönetmeni & Müzik DirektörüPowertürk - ProgramcıPowertürk TV - Kurumsal SesRadio Blue - ProgramcıKral TV - Program Sesiİstanbul FM - Yayın Sorumlusu - ProgramcıRadyo 35 (İzmir)- ProgramcıRadyo Ege (İzmir) - ProgramcıRadyo Kulüp (Samsun) - ProgramcıGenç Radyo (Sakarya) - ProgramcıGözde FM (Yalova) - ProgramcıYalova FM - Programcı'dır.

Murat Soner Youtube

EN REZİL SAHNELER - YALI ÇAPKINI vs KIZILCIK ŞERBETİ

Kaynak: Hatice Zeybek