Hac kayıtlarında son gün! Hac kayıtlarında son gün!

Türk siyaseti için uzun yıllardır yer alan Mustafa Sarıgül sivri dili ile her zaman dikkatleri üzerine çeken bir siyasetçi olmuştur. Uzun yıllar boyunca İstanbul Şişli'de Belediye başkanlığı görevini yürüten Sarıgül Şişli ilçesi için efsane başkan konumunda.

Mustafa Sarıgül bugünlerde ise Erzincan Milletvekili olarak görev yapıyor. Mustafa Sarıgül'ün dün gece saatlerinde X platformuna düşen videosu bir anda ortalığı karıştırdı. Videoda iki erkeğin yakınlaşması yer alırken, videonun açıklamasında videodaki kişilerin Mustafa Sarıgül ve koruması olduğu söylendi. 

Bu iddialar sonrasında Mustafa Sarıgül'ün koruması kim, Mustafa Sarıgül korumasının adı ne, Mustafa Sarıgül kaset olayı nedir, Mustafa Sarıgül neden gündem oldu, Mustafa Sarıgül video olayı nedir gibi çok fazla soru soruluyordu.

Mustafa Sarıgül koruması kim adı ne? Mustafa Sarıgül koruması neden gündem oldu?

Video sonrasında ilk açıklama Mustafa Sarıgül'den geldi. Sarıgül videonun gerçeği yansıtmadığını ve montaj olduğunu dile getirdi. Mahkemeye başvuru yapacağını söyleyen Sarıgül teknoloji uzmanları videonun montaj olduğunu açıklayacaklardır dedi ve kendisine itibar suikastı yapıldığını ifade etti.

Bu açıklamalar sonrasında Mustafa Sarıgül yine sosyal medya hesabından bi video yayınladı. Videoda Sarıgül 50 yıllık siyasi hayatında çok fazla sorun ile karşı karşıya kaldığını fakat ilk defa bu kadar aşşağılık bir suçla karşılaştığını belirtti.

Sarıgül ve koruması hakkındaki video kısa süre içinde sosyal mecralardan kaldırıldı ve erişimi kısıtlandı. Mustafa Sarıgül videoyu yalanladığı içinde korumasının kim olduğu hakkında bir bilgi edinmek mümkün değil.

Kaynak: Haber Merkezi