Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra ölü bulunan ve tüm türkiyeyi yaa boğan Narin Güran cinayetinde otopsi sonucu açıklandı. Yapılan otopsiye göre bacağında kırıklar olan Narin Güran'ın boynunda da lezyon olduğu belirlenirken vatandaşlar lezyon'un ne olduğu merak ediyor. Narin Güran boyunda lezyon ne demek? Ne anlama geliyor? işte detaylar...

Narin Güran'ın boynundaki lezyon, doku bozukluğu ve ağrısız şişlik anlamına gelen tıp riterüterindeki bir tabirdir. Diyarbakır'ın Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni dere kenarında bulundu. 15 Gün boyunca suda kaldığı tespit edilen cesette yapılan otopsi sonucu ayağında kırıklar olduğu ve boynunda da şüpheli bir lezyon bulunduğu öğrenildi. Narin Güran'ın bedeninden 91 noktadan numune örnekler alınarak titizlikle kesin ölüm sebebi araştırılıyor.

Şehidin var türkiye! Şehidin var türkiye!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada "Alınan örneklerden bir kısmı Diyarbakır Adli Tıp Grup Başkanlığınca, bir kısmı ise İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca incelendikten sonra kesin ölüm sebebine ilişkin rapor düzenlenecektir" dedi.

8 yaşındaki Narin'in cinayetinde 24 kişi gözaltına alındı. 

Cenazesi defnedildi

8 Yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni Diyarbakrı Bağlar ilçesine bağlı Batı Karakoç mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından Tavşantepe Mahallesi Mezarlığına defnedildi.

Muhabir: Erdin Alkan