Komedi türünde yayınlanan sinema filmi Ne Olacak Halim yayınlandığı ilk tarihten beri ilgiyle izlenmektedir. Haziran ayında televizyonlarda da görülmesi ile sinema filmi Ne Olacak Halim, izleyiciler tarafından araştırılmaktadır.

Senaryosu Sema Dündar tarafından araştırılan Ne Olacak Halim Filmi hakkında merak edilen birçok konu bulunmaktadır. Bu konulardan biri de Ne Olacak Halim filmi nerede çekildi sorusu olmuştur. Sizler için Ne Olacak Halim filmini inceledik. İşte detaylar...

Ne Olacak Halim Nerede Cekildi 5

Ne Olacak Halim Filmi Nerede Çekildi?

Türk sinemalarına romantik komedi türünde giren Ne Olacak Halim filmi okuyucuların merak ettiği bir film olmuştur. Sinemadaki gösteriminden sonra televizyon ekranlarında da yayınlanan film hakkında merak edilenler vardır. Bu sebeple okuyucular Ne Olacak Halim filmi hakkında çeşitli sorular sormaktadır. Bunlardan biri de Ne Olacak Halim filmi nerede çekildi sorusudur.

Metin Karataş yönetmenliğinde çekilen Ne Olacak Halim filmi, Aydın, Kuşadası’nın çeşitli bölgelerinde çekilmiştir. Filmin Kuşadası’nda çekilmesi bölgenin tanıtımına da imkan vermiştir.

742 yıllık süren gelenek devam ediyor 742 yıllık süren gelenek devam ediyor

Ne Olacak Halim Nerede Cekildi 4

Ne Olacak Halim Filmi Oyuncuları Kimdir?

Ne Olacak Halim filmi hakkında merak edilen konulardan biri de filmin oyuncu kadrosu olmuştur.

Ne Olacak Halim filmi oyuncularının listesi aşağıdaki gibidir:

  • Halim Pekyaman – Emre Altuğ
  • Melek - Algı Eke
  • Lemi Filozof
  • Selen Domaç
  • Bihter Yaman
  • Ömer Duran
  • Gökhan Eryılmaz
  • Esra Sönmezer
  • Yaman Tümen
  • Atlas Öğün
  • Uras Ege Limon

Emre Altuğ Kimdir?

Ne Olacak Halim filminin başrollerinden biri olan Emre Altuğ’yu yakından inceleyelim...

Emre Altup 14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul, Levent’te doğmuştur. Ev hanımı bir anne ve diş hekimi bir babanın ikinci çocuğudur. Lise hayatında babasının işi sebebiyle Şişli Terakki Listesi’nde 1 yıl sınıf tekrarı yapmıştır. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü'nde lisans eğitimini almıştır.

Şarkıcılığa meraklı olan Emre Altup 1990’lı yıllarda Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi şarkıcılara vokalistlik yapmıştır. Bu süreçte tiyatrodan uzak kalmayan ünlü sanatçı 3 sezon boyunca Haldun Dormen Tiyatrosu’nda çalışmaya da devam etmiştir. Abisi Ahmet Altuğ gibi müzisyenlikten ilerleyen Emre Altuğ ilk albümü İbret-i Alem dışında birkaç albüm çıkarmış, “Zalim Sultan” gibi popüler single çalışmalarının da sahibi olmuştur.

10 Ağustos 2008 tarihinde Çağla Şıkel ile evlenen Emre Altuğ 7 yıl Çağla Şıkel ile evli kalmıştır. Çiftin bu evlilikten iki çocuğu olmuştur. Ancak ikili yollarını 2015 yılında ayırmıştır.

Ne Olacak Halim Nerede Cekildi 6

Algı Eke Kimdir?

Ne Olacak Halim filminin diğer başrolü olan Algı Eke de merak edilen isimler arasındadır. Ünlü oyuncu hakkında bilinenler şu şekildedir:

Algı Eke 16 Eylül 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Artvinli olan Algı Eke’nin ailesi Gürcü kökenlidir. Cağaloğlu Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesinde Alman Dili ve Edebiyatı üzerine lisans yapmıştır. Buradaki eğitimden sonra Nürnberg’e giden Algı Eke burada tiyatro eleştirmenliği ve dramaturji okumuştur.

Türkiye’ye döndükten sonra oyunculuk hayatına Baba Ocağı isimli dizi ile başlamıştır. Dürüye'nin Güğümleri, Annem Uyurken ve Keşanlı Ali Destanı gibi dizilerde de yer alan Algı Eke filmlerde de yer almıştır. Kedi Özledi, Cingöz Recai ve Ne Olacak Halim gibi filmler Algı Eke’nin başrolde olduğu projelerdir.

Ne Olacak Halim Nerede Cekildi

Ne Olacak Halim Filmi Konusu Nedir?

Ne Olacak Halim Filmi nerede çekildi sorusuna cevap verirken filmin konusuna da değinmek gerekmektedir. Ne Olacak Halim filmi konusu aşağıdaki gibidir:

Emre Altuğ tarafından canlandırılan Halim Pekyaman playboy hayatı yaşayan gününü gün eden ünlü bir sunucudur. Çocukken ailesi tarafından baş belası olarak görülmesi sebebiyle çocuk sevmeyen hatta çocuklara düşman olan Halim Pekyaman bir gün sunduğu bir yayın sırasında çocuklar hakkında ileri geri konuşunca kendisi için kurduğu hayat tepetaklak olur.

Toplum tarafından çeşitli mecralarda linçlenen Halim Pekyaman çocuk düşmanı ilan edilmesiyle birlikte kanaldan da kovulur. Yaşadığı bu durumdan ve insanların tepkisinden uzaklaşmak isteyen Halim, Kuşadası’nda aldığı yazlık eve gider. Kuşadası’nda Halim’in yolu kocası tarafından terk edilen ve dört çocuğu ile tek başına kalan Melek ile kesişir. Bir anda dört çocuğun birden sorumluluğunu almak zorunda kalan Halim bu sorumluluğun altından kalkabilecek midir?

Ne Olacak Halim filmi Halim Pekyaman’ın hayatının değişmesini, çocuklara olan bakış açısındaki gelişmeyi esprili bir dille izleyiciye sunmaktadır.

Editör: Gulce Editor