Kırkağaç'lı Baş altı güreşçisi Necip Al Bugün İzmit Seka Lig güreşlerin de finale kalarak 2.lik elde etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi adına güreşen eski Pehlivanlardan Ercan Al'ın oğlu Necip Al 3 gündür süren İzmit SEKA güreşlerinin son günün de rakiplerini yenerek finale kadar geldi.

Milliler, 1538,52 puanla 26. sırada yer aldı Milliler, 1538,52 puanla 26. sırada yer aldı

Whatsapp Image 2024 06 23 At 23.57.36

Final de güçlü rakibi Erkan Taş'a yenilen Ncip Al İkincilik kürsüsünde yerini alırken puan'ını 15 yükselterek Lig güreşlerinde 4. lüğe yükseldi. 3 Lig güreşinin daha bulunduğu güreşlerde de deeceye girerek yüksek puan aldığı taktirde Baş pehlivan olarak önümüzdeki yıl güreşlere katılacak.

Kırkağaçlı güreşseverleri ekranlara kitleyen Necip Al güreşi önümüzdeki gürşlerde de kendisine destek vermek için Edirne ve Balıkesir lig güreşlerinde destek için gitmek istediklerini inşallah bu sene Necip Al Başpehlivan olacak Kırkağaç'ın Başpehlivanı olacak dediler.

Whatsapp Image 2024 06 23 At 23.57.35 (1)

Necip Al kirkagacmedya.com haber sitemize yaptığı özel açıklama da gittiğim neredeyse bir çok güreşlerde Kırkağaç'tan bana destek vermeye gelen güreş severler var bundan sonraki güreşlerime daha iyi hazırlanıp Baş Pehlivanlık için güreşlerimi sürüdüreceğim dedi.

Kaynak: Erdinç Alkan