Nilşah Ağaoğlu'nun evlilik haberleri üzerine hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu geçtiğimiz yıl nişanlanmıştı. Yakın zamanda dünya evine girecek olan çift hakkında merak edilen soruları sizler için araştırdık. İşte detaylar...

Emniyet Müdürü Aktaş'tan şehit ailesine ziyaret Emniyet Müdürü Aktaş'tan şehit ailesine ziyaret

Nilşah Ağaoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Ünlü Türkücü ile dünya evine girecek  olan  Nilşah Ağaoğlu hakkında merak edilen soruları sizler için derledik. Nilşah Ağaoğlu 1984 yılında dünyaya gelmiştir. Şuanda 40 yaşında olan Ağaoğlu, hem peyzaj mimarı hem de mücevher tasarımı alanlarında önemli başarılara imza atmıştır. 

Son sönemlerde adını sıkça duyduğumuz isimler arasında yer alan Ağaoğlu, ünlü Türkücü Yavuz Bingöl ile 25 ekimde dünya evine girecek. 6 yıldır birlikte olan çiftten gelen haberler Yavuz Bingöl'ün hayranlarını sevindirdi. 

Hhe 800X445

Yavuz Bingöl, Nilşah Ağaoğlu ile ilgili yaptığı açıklamada; " Tanıştığımızda Nilşah 23, ben 43 yaşındaydım. Şimdi Nilşah 38 yaşında, ben de 59. Uzun yıllardır beraberiz, uzun bir yol yürüyoruz. Kısmet olursa evleniriz ve sizlerin de haberi olur.

Kendisi çok detaycıdır. Yaptığım işlere de çok burnunu sokar. Sonuçta kadın olarak daha farklı bir gözle bakıyor her şeye. İşime de çok büyük emeği ve katkısı var." demişti.

Yavuz Bingöl kimdir?

Yavuz Bingöl, müzikle iç içe geçmiş bir ailenin çocuğu olarak 1964'te İstanbul'da dünyaya geldi. Babası edebiyat öğretmeni, annesi ise halk ozanı olduğu bilinmektedir.  Çocukluğu, babasının görevi nedeniyle farklı şehirler değiştiren Bingöl, müzikle olan bağı çocukluğuna dayanmaktadır. Konservatuvar eğitimi almasına rağmen, hayatının büyük bir bölümünü müziğe adamaya karar vermiştir.  Çeşitli müzik gruplarında yer alan Bingöl, kendi albümlerini yapmaya başladı.

Yavuz Bingol Genc Askiyla Evleniyor 1725349841 5 Small

Müzik hayatına 1986'da başlayan Yavuz Bingöl, İzmir Fuarı'nda birçok ünlü sanatçıya bağlamasıyla eşlik ederek sahne deneyimi edindi. 1995'te Grup Umuda Ezgi ile protest müzik yaptıktan sonra, kendi müzikal kimliğini oluşturmaya odaklandı. "Sen Türkülerini Söyle" albümüyle müzik dünyasında adını duyuran sanatçı, "Baharım Sensin", "Gülen Az", "Sitemdir" ve "Unutulur Herşey" gibi albümleriyle de başarıya ulaştı.

Yavuz Bingöl kaç kere evlendi?

Yavuz Bingöl'ün kaç kere evlendiği merak edilen sorular arasında. Yavuz Bingöl şu zamana kadar 4 kere evlendi. Son evliliğini Öykü Gürman ile yapmıştır. Yakın zamanda Nilşah Ağaoğlu ile dünya evine gireceği bilinmektedir.

Yavuz Bingöl kaç yaşında?

Ünlü Türkücü 1964 yılında dünyaya gelmiş şuanda 60 yaşında olduğu bilinmektedir.

Editör: Ayşe Ayverdi