Gönül Dağı Yeni Oyuncu Kim? Yeni Gelenler Kimler? Konusu Nedir? Gönül Dağı Yeni Oyuncu Kim? Yeni Gelenler Kimler? Konusu Nedir?
Star TV ekranlarının yeni dizisi Yan Oda, konusuyla ve oyuncularıyla izleyenlerin beğenisini topladı. Haliyle dizinin konusu ve oyuncuları hakkında merak edilen birçok konu var. Bunlardan biri de güzelliğiyle ve dizideki konumuyla dikkat çeken Mihre karakteri. Mihre karakterini oyuncu Nilsu Yılmaz canlandırıyor. Ancak tahmin edebileceğiniz gibi bu dizi oyuncunun ilk işi değil. Nilsu yılmaz kimdir, daha önce hangi dizilerde rol aldı, nerede okudu… Oyuncunun hayatına dair tüm detaylar haberimizde.

Nilsu Yılmaz Kimdir?

Yan Oda dizisi Mihre karakterini canlandıran Nilsu Yılmaz kimdir sorusu diziyi izleyenlerin merak ettiği bir konu. Nilsu Yılmaz hakkında merak ettiklerinizi cevaplandırdık. Nilsu Yılmaz, Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlköğretim eğitimini tamamladıktan sonra Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ne başlamıştır. Derslerini başarıyla tamamlayan oyuncu, aynı okuldan mezun olmuştur. Kariyerini oyuculuk alanında devam ettirmek isteyen Nilsu Yılmaz, üniversite eğitimini de bu alanda alır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Tiyatro Bölümü’nü bitirir. Bir yandan eğitim gören Nilsu diğer yandan tiyatro oyunlarında rol almaya başlar.

Nilsu Yılmaz Oyunculuk Kariyeri

Küçük yaşlardayken oyunculuk tutkusu ile sanata yönelen Nilsu Yılmaz kimdir kısaca cevapladık. Genç oyuncunun oyunculuk kariyeriyle ilgili merak edilenleri cevaplayalım. Nilsu Yılmaz, henüz genç yaşta olmasına rağmen birçok farklı projede yer almıştır. Profesyonel anlamda kamera karşısındaki ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında gerçekleştirir. O yıllarda Show Tv’de ekrana gelen Davetsiz Misafir dizisinde küçük bir rolü vardır. Henüz 12 yaşındadır. Ardından Star TV’de yayımlanan Ay Yapım imzalı 20 Dakika dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Yine Star TV’nin o dönem çok popüler olan dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de de konuk oyuncuydu. 2020 yılında Aşk Tesadüfleri Sever filminin ikincisinde ve Ayla filminde küçük roller aldı. Bu rolünün ardından ilk uzun süreli işi TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisi oldu. Payitaht Abdülhamit Dizisinde Dilruba karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncunun herkes tarafından tanındığı ilk işiyse TV8 ekranlarındaki Kırmızı Oda dizisiydi. Kırmızı Oda dizisi Melek karakterini canlandıran Nilsu Yılmaz, 6 bölüm boyunca karakteriyle herkesi ekrana kitledi. 2022 yılında Netflix’te yayınlanan UFO adlı filmde rol aldı. Bu sırada zaten yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisindeki rolüyle tanınırlığını artırdı. Kardeşlerim dizisi Cemile karakteri dizinin takipçileri tarafından beğenildi. Aynı yıl Fox TV’deki Kusursuz Kiracı dizisinde Pelin karakterine hayat verdi. Son olarak, Nilsu Yılmaz kimdir aramalarına neden olan Yan Oda dizisinde Mihre Toprak karakterini canlandırıyor.

Nilsu Yılmaz Kaç Yaşında?

Genç ve güzel oyuncu Nilsu Yılmaz Ağustos 2001 doğumludur. Günümüzde Nilsu Yılmaz, 23 yaşındadır. Not: Nilsu Yılmaz kimdir araştırması yapanlar, Nilsu Yılmaz burcu nedir merak ediyor. Ağustos ayında dünyaya gelen Nilsu Yılmaz Boğa burcudur.

Nilsu Yılmaz Boyu Kaç?

Yan Oda dizisini takip edip Nilsu Yılmaz kimdir diye internette araştırma yapanlar dizi severler, oyuncunun boyunu da merak ediyor. Hem oyunculuğuyla hem de görünümüyle dikkat çeken Nilsu Yılmaz, 1.77 boyundadır.

İçerik önerisi: Merih Öztürk Kimdir? Karaağaç Destanı'nın Gülnaz'ı Kim?

Nilsu Yılmaz nereli?

Nilsu Yılmaz İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Dolayısıyla oyuncu İstanbullu’dur. Ancak ailesinin nereli olduğu bilinmemekte.

Nilsu Yılmaz Instagram Hesabı

Nilsu Yılmaz kimdir merak eden kişiler oyuncunun sosyal medya hesaplarını da merak ediyor. Peki Nilsu Yılmaz Instagram adresi ne? Nilsu Yılmaz güncel olarak @nilsuyillmaz hesabından paylaşım yapmaktadır.

Nilsu Yılmaz Sevgilisi Kim?

Güzel oyuncu Nilsu Yılmaz’ın sevgilisi kim merak edilen konular arasında. Nilsu Yılmaz’ın son dönemde genç oyuncu Berk Ali Çatal ile sevgili olduğu biliniyor.

Nilsu Yılmaz Oynadığı Diziler ve Filmler

Nilsu Yılmaz oynadığı dizi ve filmler listesi aşağıdaki gibidir:
  • Yan Oda – Mihre Toprak – (Devam ediyor – 2023 – Star TV)
  • Kusursuz Kiracı – Pelin Polat (6 Bölüm – Dizi - Fox TV – 2022)
  • Kardeşlerim – Cemile Akgün(25 Bölüm – Dizi – ATV – 2021–2022)
  • UFO (Film – 2022)
  • Kırmızı Oda – Melek(6 Bölüm – Dizi – TV8 – 2020)
  • Payitaht Abdülhamid – Dilruba(19 Bölüm – Dizi – TRT1 – 2019–2020)
  • Aşk Tesadüfleri Sever 2 – Ayla(Film – 2020)
  • Ufak Tefek Cinayetler– Konuk Oyuncu (1 Bölüm – Dizi – Star TV – 2018)
  • 20 Dakika– Konuk Oyuncu (1 Bölüm – Dizi – 2013)
  • Davetsiz Misafir (Televizyon Filmi – 2013)

Yan Oda Dizisi Konusu

Nilsu Yılmaz kimdir sorusu hakkında araştırma yapanlar Yan Oda dizisi konusunu da merak ediyor. Yan Oda dizisinde Mihre karakterine hayat veren Nilsu Yılmaz hakkında bilgileri derledik. Peki Yan Oda konusu ne? Dizinin konusu şu şekildedir: Sevgi Ersoy ünlü bir program sunucusudur ancak kariyerinde düşüş yaşar. Ülkenin önde gelen iş insanlarından olan Fikret Alabey’le evlenir. Bu evlilik çevrelerindeki herkesi şaşırtır. Çünkü her ikisi de önceki evliliklerinde mutlu olamamışlardır. Ancak onlar ikinci bir şans ararlar. İkilinin aileleri birbirine zıt karakterlerdir. Bu nedenle aralarında birçok sorun yaşanır. Başta anneler olmak üzere tüm aile fertlerinin hayatları değişir. Özellikle de birlikte yaşamak zorunda olan Taylan ve Şelale bu durumdan çok etkilenir.

Yan Oda Mihre Kimdir?

Nilsu Yılmaz kimdir haberimizin başında Yan Oda Mihre karakterini Nilsu Yılmaz’ın canlandırdığını söylemiştik. Mihre karakteri dizide Simten’in kız kardeşi rolündedir. Taylan’ın kuzeni Anıl ile sevgilidir ancak asıl Taylan’a aşıktır. İkili yasak aşk yaşamaktadırlar. Ancak Mihre bu durumdan sıkılmıştır ve ilişkisini artık göz önünde yaşamak istemektedir.

Yan Oda Dizisi Oyuncuları

Star TV’de ekrana gelen Yan Oda dizisi oyuncuları şu şekildedir:
  • Şevval Sam - Sevgi
  • Caner Cindoruk - Fikret
  • Nazan Kesal - Nurcihan
  • Melek Baykal - Cevale
  • Onur Seyit Yaran - Taylan
  • Derya Pınar Ak - Şelale
  • Derya Karadaş - Pervin
  • Bülent Polat - Ferhan
  • Nekazet Erden - Selda
  • Mehmet Bilge Aslan - Selim
  • Nazlı Çetin - Simten
  • Nilsu Yılmaz - Mihre
  • İrem Kübra Bakırtaş - İdil
  • Samet Kaan Kuyucu - Anıl