2018-2019 sezonunda İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımından transfer edilen Nijeryalı futbolcu, bordo-mavililerde dört unutulmaz sezon geçirmişti. Bu süre zarfında bir Süper Lig Şampiyonluğu, bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa kazanan Nwakaeme, şampiyonluk sezonunun ardından Suudi Arabistan'ın Al Feiha takımına transfer olmuştu. İki sezonluk Orta Doğu macerasının ardından Nwakaeme, 2024-2025 sezonunda yeniden Trabzonspor'u tercih etti.

Turgay Demirel yeniden TBF Başkanlığına aday Turgay Demirel yeniden TBF Başkanlığına aday

Nwakaeme coşkulu karşılama ile Trabzonspor'a döndü-1

Taraftarların sevgisine layık olmaya söz verdi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya ile birlikte özel uçakla Trabzon'a gelen Nwakaeme, havaalanında bordo-mavili taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı. Çiçeklerle karşılanan Nijeryalı futbolcu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada taraftarların sevgisine layık olmaya çalışacağını söyledi.

Nwakaeme coşkulu karşılama ile Trabzonspor'a döndü

Nwakaeme, "Kendisini karşılamak için havaalanına gelen taraftarların sevgisine layık olmaya çalışacağım. Onların nasıl olduğunu biliyorum. Taraftarların beni nasıl takip ettiklerini biliyorum. İnanılmaz bir duygu. Birçok mesaj aldım. Hepsine tek tek teşekkür etmek istiyorum. Bu sevgiyi ve bu takibi hiç bırakmadılar. Sosyal medyaya attığım o paylaşımda tam olarak anlaşmamıştık ama ben anlaşacağımızı biliyordum. O yüzden çok kolay oldu, o video ile zaten anlaşmıştık. Başkanımıza, Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya’ya ve hocamıza çok teşekkür etmek istiyorum" dedi.

A W237109 01

Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok özledim

Trabzon'u ve Trabzonspor'un her şeyini çok özlediğini belirten Nwakaeme, "Stadyumun coşkusunu ve heyecanını çok özledim. Kutlamalar hepsini çok özledim" diye konuştu.

Kaynak: İHA