Survivor All Star 2024, Türkiye'de TV8'de yayınlanan bir yarışma programıdır. Program, Survivor'ın en başarılı ve sevilen yarışmacılarının bir araya gelmesiyle oluşturulan bir All Star kadrosunun kıyasıya mücadele etmesini konu edinmektedir. Survivor All Star 2024'ün yayın tarihi henüz açıklanmadı. Ancak Acun Ilıcalı, yarışmanın 2024 yılının Şubat veya Mart ayında başlayacağını belirtti. Survivor All Star 2024 kadrosu da henüz açıklanmadı. Ancak Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere ve Ogeday Girişken'in kadroda yer alacağını duyurdu. Peki, Ogeday Girişken kimdir nerelidir? Ogeday Girişken evli mi? Ogeday Girişken sevgilisi? merak ettiğiniz tüm sorular haberin devamında...

Ogeday Girişken kimdir nerelidir? Ogeday Girişken evli mi?

Ogeday Girişken, 1992 yılında Adana'da doğdu. Eğitim hayatına Adana'da başlayan Ogeday, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nü kazandı. Bu bölümden başarıyla mezun olan Ogeday, kürek sporuna olan ilgisi nedeniyle Fenerbahçe Kürek Takımı'nda lisanslı sporcu olarak 10 yıl boyunca yer aldı. Ogeday Girişken, 2017 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Yarışmaya gönüllüler takımında başlayan Ogeday, parkurlardaki başarılı performansı ve güçlü karakteri ile kısa sürede dikkat çekti. Finale kadar yükselen Ogeday, yarışmayı kazanarak şampiyon oldu. Ogeday Girişken, Survivor'daki başarısının ardından oyunculuk kariyerine adım attı. 2018 yılında Bir Litre Gözyaşı dizisinde "Teoman" karakterini canlandıran Ogeday, daha sonra Savaşçı dizisinde "Astsubay Çavuş Demir Döğer" karakterini oynadı. Ogeday Girişken, 2022 yılında Survivor All Star yarışmasında yer aldı. Gönüllüler takımında mücadele eden Ogeday, yarışmayı üçüncü sırada tamamladı. Şimdi ise Survivor All Star 2024'te boy gösterecek.

Ogeday Girişken sevgilisi?

Survivor'ın eski yarışmacısı Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken  ayrıldıktan sonra aşk acısını çabuk atlatan Girişken sosyal medyasında yeni kız arkadaşını bolca paylaşmaya başladı. Yeni sevgilisinin ise Zeynep Yumrutaş olduğu tahmin ediliyor.

Ogeday Girişken kimdir nerelidir Ogeday Girişken evli mi (2)